Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna f.m...66...a

moje noworoczne postanowienia! a wasze

Polecane posty

1. uwierzyć w siebie 2. trwac w swoim postanowieniu niepalenia 3. znaleźć pracę 4 odłożyć kase na samochód 5. balsamować codziennie 6 dalej chodzic na fitnes i nie przerywać..:O 7 oglądać jeden dobry film dziennie 8 czytac ksiązki... wiecej ksiązek 9.bardziej kobieco się ubierać i eksponować swoje zgrabne nogi:) i zgrabne piersi:P 10. fajnie by było sie od rodziców wyprowadzić..najlepiej z jakąś nowa miłością:) i wspólne wić gnazdko miłości z zeszło rocznych postanowien udało mi się: znależź wymarzona prace:O która straciłam, zrobic prawko, rzuic palenie ale to zrobilam dopiero w listopadzie:O i zapisac sie na fitnes tez w listopadzie:O

Gość hgfdti8q
odejść stąd na zawsze

Gość Enuma Elisz
1. nie palę- 3 dni, jest ciężko, ale daję radę!!! 2. biegam codziennie- po 5km. 3. maraton w Warszawie 2012r.-wystartuję i dobiegnę do mety. 4. cieszyć się życiem i doceniać jego pięko. 5. reszta to tajemnica....

Gość chceMisiery
- byc nadal leszczem

Gość nananannanaaaaaaaaaa
nie ma zadnych postanowien. bede sie starac zeby było jaknajlepiej ,ale postanowienia noworoczne mnie nie zbyt motywuja

Gość autorko po co
łazisz na fitness skoro tego nie lubisz?

a gdzie napisałam ze nie lubie, po prostu mam słomiany zapał i boje sie ze moge zapomniec kupic nastepnego karnetu i przerwac:)

Gość autorko po co
to kup karnet na 6 miechów :)pozatym jak lubisz chodzic to nie zapomnisz kupic karnetu

Gość Adureyy
Oto moje postanowienie noworoczne 1 odkładać kasę na kotkę rosyjskiego 2 czytać książki 3 pracować nad sobą 4 zadbać o siebie 5 chodzić do kina 3 razy w miesiącu w zależności od ciekawych filmów 6 być osobą interesującą aż do chęci do spotkania ze mną 7 nie wierzyć w porażki 8 a zresztą zachowam dla siebie .....

Gość Enuma Elisz
I jeszcze jedno moje postnaowienie: od jutra nie zamierzam tu, tj. na kafe wchodzić. Przypadek sprawił, że tu trafiłam.... i w chwili obecnej czas mojej obecności na tym forum dobiegł już końca. Życzę Wszystkim kafeteriuszom pomyślności w 2012r.

Gość ava86
oddac szpik kostny:)

:)

Gość mam 42
kurde nie wiem:(

siedziec krocej na forum i krocej strzelac z dupy tyle wam zycze w nowym roku ale raczej nie wypali,..

Gość postanowienia noworoczne
U mnie jest tego bardzo dużo: 1.znalezć lepszą pracę 2.wrócić na studia(odpuściłam sobie i nie wiem czy teraz podołam) 3.regularnie ćwiczyć 4.lepiej się odżywiać 5.rozeznać się w swoich uczuciach, bo chyba w rutynę popadłam 6.zrobić plan na życie, określić cele i je realizować 7.ćwiczyć mięśnie brzucha 8.uczyć się nowego języka obcego 9.znależć sobie pasję 10.wyrwać się z tego marazmu, nudnego życia 11.odnależć motywację 12.leczyć depresje 13.leczyć się w ogóle, bo kiepsko ze mną 14.pod koniec przyszłego roku mieć satysfakcję, że wszystkie powyższe punkty udało się wykonać i mieć świadomość, że to jest to czego właśnie chciałam. 15.być szczęśliwą.