Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria mena87

czy ktoras z was kocha bardzo brzydkiego chlopaka?za co?jak was oczarowal?nie my

Polecane posty

Gość maria mena87

-??

Gość maria mena87
Nigdy nie chciałbyście go zostawić dla przystojnego mężczyzny?nie żałujęcie że jesteście z nimi?proszę o szczere odpowiedzi

co za roznica brzydki czy ladny jak sie kocha... nigdy nie mialam 'brzydkiego' ale gdyby byl na tyle smialy zeby pokazac co pieknego ma w srodku pewnie by mi to nie przeszkadzalo. Ale to tylko ja. Czasami chodze po ulicy bez butow :D

Gość mariner
jak masz takie dylematy nto odejdz od niego! Zakochana kobieta widzi w swoim facecie gazetowego modela a nie "brzydkiego chlopaka". Szkoda ciebie i jego na marny uklad.Potem to juz oboje bedzie brneli ,oboje sfrustrowani i nieszczesliwi.

Gość cccdxcdxcdxc
ja mialam takiego. tak na mnie zadzialal ze wydawalo mi sie ze jest mega przystojny, ale po dluzszym czasie bycia zwiazku rozowe okulary zaczely spadac, zaczelam dostrzegac coraz wiecej neidoskonalosci. i ostatecznie doszlo do tego ze nie moglam na niego patrzec, a tym bardziej uprawiac seksu. ale mialo to zwiazek tez ztym ze po prostu zaczal dzialac na mnie jak plachta na byka swoim zachowaniem, namolnoscia. wyglad swoja droga...naparwde przykro mi bylo z tego powodu, ale wstydzilam sie go na ulicy, przed znajomymi, rodzina...

Gość maria mena87
Czyli waszym zdaniem brzydki chłopak nie spodoba się nawet nieatrakcyjnej dziewczynie tak?

Gość maria mena87
To lepszy jest chamski piękny damski bokser od brzydkiego ale dobrego i kochanego chłopaka?

oczywiscie ze nie. hmm to znaczy zalezy co kogo kreci. ale jak pisalam wczesniej to wszystko jest nie wazne skoro go kochasz... bo tak wlasnie powiedzialas tak??

Kiedy zaczynałam związek z moim chłopakiem jedna z moich koleżanek jak gówniara stwierdziła, że wyglądam przy nim jak księżniczka i zaczęła go wyśmiewać. Z nią urwałam kontakt, z nim jestem do dziś. Mimo, że kilka osób zwracało mi uwagę, że nie jest przystojny, to zastanawia mnie jedno - czy tylko to się liczy? Patrzę obiektywnie - dla mnie mężczyzna nie ma być ładny - ładne są dzieci i szczeniaczki. Mężczyzna ma być męski - a mój właśnie taki jest - wysoki i silny. Nic więcej mi nie potrzeba. Charakterem zaś oddaje wszystkie defekty swojego wyglądu - o ile je ma, ja tam nic nie widzę ;)

Gość malena crowley
mnie się podobają "piękni inaczej" :P znaczy, jak moje koleżanki uważają kogoś za przystojnego to na 99% nie zwrócę na niego uwagi. ja jestem chyba niebrzydka, ale na kobietach to ja się nie znam ;)

oczywiscie ze nie. hmm to znaczy zalezy co kogo kreci. ale jak pisalam wczesniej to wszystko jest nie wazne skoro go kochasz... bo tak wlasnie powiedzialas tak??

Dla mnie jest najpiękniejszy:) Chociaż wielu by się nie spodobał, zwłaszcza że jest bardzo pracowity i zaradny:D

Gość Podnośnik...
Zachęcam wipisów :)