Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miiiiiiii1245623

boję się.

Polecane posty

więc tak jestem z moim chłopakiem 4 lata, miałam 16 lat on 15 jak się poznaliśmy. teraz ja na studiach on jeszcze w technikum, boję się ze to się skończy, że kiedyś będzie chciał czegoś więcej niż mnie, ogólnie jest nam super, sprzeczki większe awantury to rzadkość nie mam nam nic do zarzucenia, dobrze się rozumiemy ja i on dusza towarzystwa całe weekendy spędzamy z znajomymi. jest świetnie ale ... dzisiaj wchodzę na wp.pl i tam na głównej historia która opowiada kobieta.. facet zostawił ja dla innej po 10 latach ma teraz 26 jest załamana, pomyślałam wyjątek... zobaczyłam na komentarze a tu ku mojemu zdziwieniu co drugi to inna podobna historia to po 4 latach to po 6 .... myślałam że takie sytuacje nie mogą dotyczyć takiej ilości osób, zna ktoś parę która w tak młodym wieku się zeszła i została na zawsze? czy naprawdę mężczyźnie nie może wystarczyć jedna kobieta ? ( nie jestem brzydka naprawdę czuję się pewna siebie) ufam nam bezgranicznie i wierze w nas tak samo mocno ale nie chce oddać całej siebie aby potem przekonać się ze nie było warto...

Gość taka stara jedna tu
tak ja znam . Jedna para to ludzie po 64 lata.Poznali sie w szkole podstawowej w 1ej klasie. Zawsze byli nierozlaczni. Sa do teraz, sa to znajomi moich rodzicow, wiec autentyczna prawda. Druga para -kolezanka mojej corki 30 lat. Majac 14 lat przyprowadzila sie do naszej miejscowosci z Wawy i zaraz z kolega z klasy zaczeli chodzic. Od roku sa malzenstwem , skonczyli prawo i sa chyba juz po aplikacjach. To sa prawdziwe przypadki -wiec u Ciebie tez moze sie udac .

taka stara jedna tu - dziękuje :) podnoszą mnie na duchu takie historie :)

Gość mika---
Kazdy zwiazek jest inny . Rozumiem Twoje obawy . W mlodosci mialam chlopaka bardzo dlugi czas . Prawie 5 lat . To ja Go zostawilam i przez to cierpialam . Potrzebowalam czegos innego , nowego .. Teraz tez jestem z chlopakiem dosc dlugo . O zwiazek trzeba dbac , wtedy przetrwa wszystko

mika- dziękuje za odpowiedz, boję się tego cierpienia, bo wiadomo K. już jest teraz częścią mojego życia czuję że dajemy sobie całkowicie wszystko, wszyscy mówią że przykładna z nas para znajomi lubią nasze towarzystwo, mamy wspólnych znajomych przyjaciół chodzimy do tych samych miejsc nie wyobrażam sobie jak by to miało wyglądać gdyby się nie udało wszystko, kompletnie wszystko w okół mnie mi o nim przypomina,