Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam miłości ON

Jestem prawiczkiem. Szukam miłości. Poznałem dziewczynę po przejściach

Polecane posty

Gość Szukam miłości ON

Niestety przygodny seks nie jest jej obcy :O Nigdy nie znajdę tej odpowiedniej :O Przepraszam, chciałem się wyżalić :(

Gość LAANDRYNECZKA
Miłosci TU? Dziecko,drogie gdzie zgubiłeś rozum? Choć to Cię pogłaszczę.Ale nie TAM gdzie myślisz.

Gość chcę seksu!!!
hej landryneczko a co powiesz na małe spotkanie?, może mnie pogłaszczesz;] easymail@mailmix.pl

Gość LAANDRYNECZKA do chcę sexu
easy....coś tam,czemu masz taki skomplikowany mail(?) chcesz sexu,a ja chciałam tylko pogłaskać biedaka. jesli naprawde chcesz sexu,wiesz co moze sie przytrafic od takiego głaskania? BIEDAK szukał TU miłosci (naiwnie) :) zapowiedziałam,nie TAM gdzie myślisz i nie TAK jak myślisz :))

Gość chcę seksu!!!
mail jak mail. pocieszac chłopaka. ja już się domyślam jak, jeszcze go skrzywdzisz;] a biedak niech już spać idzie lepiej;]

Gość LAANDRYNECZKA do chcę sexu!!!
Mylisz się.Nie kręci mnie krzywdzenie innych.Raczej mnie to ubawiło.Przypuszczam iż autor jest bardzo młody (prawdopodobnie),ale nie na tyle naiwny żeby TU szukać miłosci.Chociaż zdarzyło mi sie w realu,pocieszać chłopaka,którego opuściła w dość perfidny sposób,dziewczyna.Chłopak leczy sie na oddz. onkologii.Prawie mógłby być moim synem.Więc nie "pocieszałam go" jak TU na tym forum wszystkim się wydaje.Jestem fajna babką,ale nie "bawię się w to" z chłopcami.Myślę,ze (choć moge sie mylic) autor robi sobie jaja. Albo poprostu chce pogadać. A teraz czekam na chamskie podszywki i paskudne żarty.

Gość chcę seksu!!!
e nie będzie takich;] widzę, że mamy tu do czynienia z doświadczoną kobietą. strzezcie się wredni i chamscy forumowicze[tacy jak ja];] pozdrawiam i miłego wieczoru. p.s. przeszła mi ochota na sex:P

Gość LAANDRYNECZKA do chcę sexu!!!
No to buziak easy...coś tam,czy chcę....

Stary to znalazles tą milosc czy szukasz nadal? Co z tego ze ja poznales, ma to jakis zwiazek z szukaniem milosci? Chcesz z nia byc czy nie, warta jest Twojej uwagi? Odpowiedz sobie na te pytania. Ja np. nie chcialbym byc z latawica, fajnie ze kobieta realizuje swoje zachcianki, ale trzeba miec umiar w tym co sie robi. Wiesz jak szuka sie partnerek na dlugoterminowa relacje, ktore moga przerodzic sie w malzenstwo? Oto zlote rady, do ktorych sobie wracaj czasami i czytaj. W ogole sie ich nie szuka, a Bóg (wszechświat) zsyła Ci je w najmniej oczekiwanym momencie, jedynie trzeba to prowokowac nieswiadomie, a wiec podrozuj, chodz na domowki, spotykaj sie ze znajomymi, a nie ciagle przesiadywanie przed kompem czy na lawce na swojej dzielni. To jest pierwszy etap, ktory ma byc czescia Twojego zycia. Szanuj samego siebie to inni beda cie szanowac, to samo jesli chodzi o relacje z kobietami. Na samym poczatku przesiej sobie jakie cechy wygladu, zachowania pozadasz u partnerki. Jaka ma byc w lozku, co ma robic? W ostatecznosci cechy charakteru i osobowosc biora gore, ale o tym za chwile. Podam swoj przyklad. Lubie brunetki i kobiety o cechach typowo kobiecych (pranie, gotowanie, sprzatanie) + swoja pasja (hobby), inteligencja ,poczucie humoru. Lubie jak kobieta bierze z polykiem, lubi anala i jest ogolnie dobra w lozku (dac jej trzeba czasu a ona nam, zeby sie poznac cielesnie) . Teraz podsumowanie. Wyglad brunetki w moim przypadku nie jest koniecznoscia, moge smialo zakochac sie w blondynce czy rudej jesli sie trafi. Pod warunkiem ze w lozku bedzie nam w 100% wspolgralo no i zeby posiadala te cechy ktore sobie z gory zalozylem. Czyli musi lubic bankowo seks w pupkę, miec pasję i wykazywac sie cechami kobiecymi, ktore swiadcza o tym ze beda dobrymi matkami dla naszego potomstwa. Po co ten przesiew cech charakteru? Po to by zaoszczedzic sobie czasu. Pamietaj ze kobieta nie ma byc ta druga polowka w doslownym tego powiedzenia znaczeniu. Czyli nie ma przykrywac Twoich mankamentow. Masz byc zajebisty i razem ma wam byc zajebiscie bo ona tez bedzie zajebista. dobranoc i pozdrawiam. w razie czego pisz smialo. Milanek89

Gość milianek gada
bzdury

Gość Ped-ro
Dla czego kazdy prawiczek szuka od razu milosci? zeby sie zakochac, to najpierw trza sie nadupczyc:-)

Gość malkina
Jeśli nie możesz nikogo poznać na żywo to może próbuj w sieci? Masz konto na http://sympatie.eu/ ? Jeśli nie masz to załóż i po prostu szukaj odpowiedniej osoby. Sama wiem, że na żywo wcale nie tak łatwo jest znaleźć kogoś odpowiedniego.

ja czekam, szukam i nic...mam juz 30 lat i zaczyna mnie to wszystko denerwowac, do tego stopnia, ze zaczelam szukac juz na portalu internetowym samotneserca.pl ale do czego zmierzam...bylam juz na nie jednej randce i fakt dzieki internetowi zaczelam chodzic wlasnie na te randki, na nie jednej bylam z super przystojniakami, ale... no zero chemii, ja nie wiem o co chodzi, ale jeszcze jakikolwiek facet nie byl w stanie mnie w sobie rokochac, a takie byle co chyba nie warto poswiecac swojego zycia co?

Gość 67iy67oy7ol
Jak tylko przystojniaków chcesz...

Gość Anka1267
A co ma się z łysiejącymi brzydalami umawiać?

Gość głos rozsadkuuuwuwuwuwuwuw
dokladnie trzeba sie bzykac przez wiele lat zeby znalezc dla siebie odpowiednia osobe, najlepiej jak to teraz maja w zwyczaju w wieku 30 lat szukac sobie milego faceta :D, tylko kto bedzie chcial kobiete po przejsciach,

Gość 67iy67oy7ol
Bo muszą się "wyszumieć", "wyszaleć".

nie sie wyszaleja ile chca, ale zycie jest bezlitosne, szybko weryfikuje dziadostwo

Gość milanek cos mi sie wydaje
ze brunetki i blondynki i wszelkie inne barwy wlosow omijaja cie szerookim lukiem ;P

zle, jesli same jest atrakcyjna ta claineczka to niech sie umaiwa z przystojniakami, ale jesji jest przecietna to z przecietnym, takie zwiazki sa najlepsze

Gość prawiczku przejscie
najgorsze ona miala z toba...

Gość ykykyl
Telepatycznie najgorsze ma z tobą xD