Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaaaaaa

Czy ktos moglby sie pomodlic w mojej intencji?

Polecane posty

Gość Karolinaaaaaa

Jesli jest tutaj ktos, kto odmawia regularnie modlitwe, to prosze o pomoc. To nic nie kosztuje. Jezeli ktos bylby tak dobry, to prosze o modlitwe w mojej intencji, o pozytywne rozwiazanie sprawy na ktorej mi zalezy... Ponoc to ma wielka moc. Moge odwdzieczyc sie tym samym. Karolina

Gość kawałek drewna
Co prawda nie modlę się regularnie, ale pomodlę się za Ciebie. 🌻🌻

Gość filipinka malinka
ok,tez prosze o modlitwę:)

Gość Karolinaaaaaa
Dziekuje bardzo, oczywiscie odwdziecze sie tak jak napisalam. :)

Gość ok :) ok :)
tez nie modle sie regularnie ale ok

Gość Ja też chce
A ja mam pytanie jak się modlić za kogoś, za siebie, rodzinę..? Też się pomodle ale mnie nauczcie:)

Gość Karolinaaaaaa
Dziekuje...

Gość Karolinaaaaaa
Musisz po prostu wiedziec za co sie modlisz, nie musisz wypowiadac sprecyzowanych modlitw... Nie słowa sa wazne, a intencje. :)

Gość mariner
Religia jest pelna przemocy ,nielogiczna .nietolerancyjna, nierozerwalnie zlaczona z takimi pojeciami jak rasizm ,bigoteria czy ustroj plemienny .Zakorzeniona w ignorancji i wrogo nastawiona do wszelkich prob poznawczych ,pogardliwa wobec kobiet i narzucana dzieciom jako istoptpm bezradnym Stary i pogardzany MARKS twierdzil ZE RELIGIA TO OPIUM DLA ROZUMU:) Po co ci modlitwa do jakiegos bozka ? badz po prostu dobry/dobra dla innych bez strachu i przymusu.Sama z soiebie a nie ze strachu rzed pieklem czy czyms popdobnym czego nie mozna nawet zdefiniowac bo jest NIEZNANE

Gość Karolinaaaaaa
Tu nie chodzi o to czy jestem dla kogos zła czy dobra, po prostu jest w moim zyciu pewna sprawa, na ktorej zalezy mi tak jak na niczym innym, oczywiscie sama dzialam jak najbardziej potrafie, ale nie raz modlilam sie o cos i w wiekszosci przypadkow zostało mi to dane... Hakuna dziekuje, zycze duzo zdrowia :)

Gość Karolinaaaaaa
Tak, oczywiscie, ze sie modlilam, gdybym tego nie robila, to nie prosilabym o modlitwe innych...

Pomodlę się w Twojej intencji, życzę Ci wszystkiego dobrego i żeby sprawy ułożyły się po Twojej myśli 🌻

Gość Karolinaaaaaa
Me do not dziekuje bardzo...

Gość w o d niczek
pomodle sie w twojej sprawie Karolino, by ci sie poukładało o co prosisz .ale gdybyś mogla pomodlić sie o moje zdrowie ,jestem poważnie chory po błedach lekarzy i ich nieodpowiedzialności zaniedbaniach przez rok -bym dostał dobry lek (bortezamib lub revlimid )który by mi nie zniszczyl żył i wnetrzności.Boże Wielki wam zalać.

Gość ptasiek nastroszony
ok masz to ode mnie. będzie git!

Gość Karolinaaaaaa
w o d niczek - Dziękuje slicznie. Oczywiscie, ze pomodle sie w Twojej intencji :)

mariner co to za nastawienie? co za ateistyczne podejscie Wiara to sprawa indywidualna kazdego czlowieka Moge uzyć stwierdzenia "dobrze jest w cos wierzyc" czy to koniecznie musi być bóg? mozna wierzyc w swoje mozliwosci Sprawa boga to sprawa duchowa i czy modlitwa to przymus bez strachu? wierzenie to przymus? nikt nikt ci nie karze tak jak i innym ale po cos jest sens wierzyc

Gość alicia90...
Pomodlę się o rozum dla ciebie,katolu :P