Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od dziś pracuje

Dostałam dzisiaj prace za 1200 i się ciesze!!!!

Polecane posty

Gość od dziś pracuje

w sklepie ogólnospożywczym ,centrum krakowa i wiecie co ciesze sie autentycznie ,bo wcale nie jest różowo na rynu pracy. Pewno spytacie o moje kwalifikacje , średnie , studium xx , 32 lata -kobieta, 5 lat pracy w banku , angielski komunikatywny. 3 lata przerwy na dziecko ( w tym czssie próba własnej działalności).

Gość wczasy w Dubaju
a w Dubaju też tyle zarabiają ?:o

Gość 2h678jk87
w jakich godzinach praca?

I właśnie przez takie kurwy na rynku pracy jest jak jest. Jak ludzie mogą znaleźć pracę za godne pieniądze, skoro tacy idioci godzą się na psie pieniądze i jeszcze się z tego cieszą jak głupi do sera. Do tego pewnie śmieciowa umowa zlecenie? :D

Gość oliwka kontolityna
gratuluję czy ja jako pielęgniarka mogłabym dostać pracę w banku?

Gość od dziś pracuje
od 7 do 14 lub od 14 do 21 , na upartego dam radę gdzieś dorobić.

Gość od dziś pracuje
nie oliwko ,teraz musisz mieć wyższe by aplikować do banku , bądz być w trakcie , kiedyś było inaczej .

Gość od dziś pracuje
indor , bez wyzwisk prosze , niby co mam robić wg Ciebie ? ty mi dasz ? biorę co leci .

Gość oliwka kontolityna
pracuję za granicą w Polsce proponowali mi 1050 za 4 lata ciężkich studiów no właśnie czasy sięzmieniły

Gość 2h678jk87
ile zarabia maz?

Gość od dziś pracuje
mąż ma 1500 netto podstawy ,raz ma gołe 1500 ,raz dochodzi do 2200. Ale to akurat nie ma znaczenia bo raczej zostane sama z synkiem ,tym bardziej się ciesze z pracy. Ale nie pytajcie mnie o te sprawy w tym topiku ,facet niegodzien zdzierania klawiatury :)

Gość wczasy w Dubaju
no ale chyba jesteś z nim dla miłości, a nie dla pieniędzy ? kasa to nie wszystko

Gość od dziś pracuje
mój mąrz jest mużynem

Gość od dziś pracuje
również jestem zdania że lepiej robić cokolwqiek niż zbijać bąki i tłumaczyć sobie że dziecko małe . Dlatego tutaj napisałam ,bo moi znajomi pukalii się w głowe ,że głupia jestem ...

Gość strzałka :)
super, że się cieszysz, gratulacje :)

Gość bjutyguty
za granicą się buntują wychodzą na ulice ,u nas każdy się cieszy że dostał robotę za jałmużnę ,jesteśmy dziadami i będziemy dziadami bo taką mamy mentalność

Gość od dziś pracuje
no rozwód ,ale nie przez kasę bynajmniej :( Owszem ja rozumiem wpisy potepiające moją zgode ( jak i ogółu) na tak śmieszną płacę , ale prosze powiedzcie co robić ? jak to zmienić , mając jednocześnie co do przysłowiowego gara wrzucić ? ????

Gość trelemoreleeeeeeee
ja rozumiem ze sie cieszysz :) a teksty ze glupi polacy sie ciesza z jalmuzny a potem narzekaja to glupota. jesc trzeba a ci ktorzy maja za duzo nigdy nie zrozumieja ludzi ktorzy sa w stanie pracowac za przyslowiowa miske ryzu

Gość kobita za lada
A wy to niby gdzie pracujecie.?Łatwo się z kogoś nabijac.Nie każdy ma bogategotatusia i znajomości a trzeba z czegoś żyć.zwłaszcza jak ma się rodzinę

Gość no i fajnie
Najwazniejsze to wyjsc do ludzi, zczasem moze znajdziesz cos lepszego.

Gość od dziś pracuje
DOBRANOC :) STRESA MAM HEH , NA 7 ZASUWAM :)

Gość fkiki fkiki
jakiś czas temu postanowiłm trochę dorobić zapisując się do programu partnerskiego Chomikuj. zakłada się tam po prostu konto (można to zrobić pod tym linkiem: http://chomikuj.pl/?page=474376 ) przystępuje się do programu i rozsyła linki chomikuj w różne miejsca. jeśli ktoś wejdzie przez nasz link na chomikuj i wykupi jakiś transfer to otrzymujemy od tego prowizję, zazwyczaj jest to kilka groszy. kokosów nie zarabiam ale starcza mi na skromne kieszonkowe a poświęcam temu tylko chwilkę dziennie. czy ktoś z was ma doświadczenia z jakimiś innymi programami partnerskimi? albo działa też na chomikuj? Jak ktoś jest zainteresowany to tu zakłada się konto http://chomikuj.pl/?page=474376 potem klika się w swoje konto i po lewej stronie na dole jest baner z programem partnerskim, polecam.