Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marietta KKKKKK 56

top secret praca

Polecane posty

Gość marietta KKKKKK 56

hej szukam porady dostałam dziś propozycję pracy w top secret w puławach, jako sprzedawca i szukam opinii na temat tej pracy ???? zastanawiam się po wszystkich za i przeciw (mam dziecko i wiadomo nie mogę pracować po 12 godzin bo ono tyle w przedszkolu nie może być i dojazdy do pracy o 21 słyszałam że tam się czasami kończy.. proszę o opinie osoby które coś tam wiedzą( naczytałam się w internecie bardzo złych opinii)

Gość marietta KKKKKK 56
hej szukam porady dostałam dziś propozycję pracy w top secret w puławach, jako sprzedawca i szukam opinii na temat tej pracy ???? zastanawiam się po wszystkich za i przeciw (mam dziecko i wiadomo nie mogę pracować po 12 godzin bo ono tyle w przedszkolu nie może być i dojazdy do pracy o 21 słyszałam że tam się czasami kończy.. proszę o opinie osoby które coś tam wiedzą( naczytałam się w internecie bardzo złych opinii)

Gość kobyła 56757656
ja parcowałam w Top Secret w Łodzi. I wiesz co? Wszystko było ok za wyjątkiem szefa który kładł mi ręce na cyckach ;/

Gość marietta KKKKKK 56
o nie co to to nie, od razu bym spie*** gdzie pieprz rośnie! ale jak to jakie zarobki i ile czasu pracowałaś ile godzin dziennie znaczy ?

Gość marietta KKKKKK 56
proszę o opinie osób które tam pracują

Gość marietta KKKKKK 56
top secret puławy opinie o pracy sprzedawcy proszę normalne opinie zgodne z prawdę

Gość marietta KKKKKK 56
niech ktoś kto pracuje, pracował coś napisze nikogo takiego nie ma??

Gość marietta KKKKKK 56
??? proszę

Gość marietta dkfksjdksjd
potrzebuję opinii o pracy wmtym sklepie ?????

Gość marietta kjkjke
czy ktoś odpisze kurcze ???????????????????

Gość oooo hhhhhhh
nie polecam pracy w ts niskie zarobki ciągła przetyrka praca po 12 h zazwyczaj i musisz być na ich zawołanie bo jak nie to będzie to przyjdzie taki czas że kiero Cie dojedzie

Pracowałam w Ts w Łodzi i nikomu nie polecam tej pracy. Szczerze odradzam, zarabia się minimum krajowe a zapierdziel straszny. Nie zgadzam się z opinią że jest tam nudno i tylko się prasuje. Najważniejsza jest obsługa i do każdego klienta musisz podejść. Dużo nadgodzin za które nie płacą. A jeśli chodzi o łapanie za cycki :D to ciężko mi skojarzyć o jakiego szefa chodzi :/

Gość Klaudia H
Witajcie :) Pracowałąm w TS w Bytomiu - aż do zamknięcia ... mieliśmy cudowną ekipę i bardzo przeżyłam utratę tej pracy - praca fajna ... poprawianie, sprzątanie, dbanie o image sklepu i obsługa przedewszystikim :) Polecam jak się ma fajną ekipę :)

Gość kajak1992
Top Secret Szczecin masakraaa!! pracowałam tam na szczęście niedługo. Nikomu nie polecam tam pracy szczególnie z obecną kierowniczką, która przyczepia się do wszystkiego, ciągłe pretensje mimo że się starałyśmy. Przeklina do pracowników, wymaga Bóg wie czego a jeżeli się poprosi o wolne to wielką łaskę robi jak się zastanowi. Wytyka pracownikom, że się niepoprawnie odzywają do klientów a sama ledwo zdanie potrafi skleić "zrób no yyyy ten no wiesz tamto yy no". Płaca taka , że szkoda mówić, wymagania ogromne, osobiście odradzam szczególnie Szczecin

Top Secret Bielsko-Biała. Praca w tym miejscu to najgorsze co mnie w życiu spotkało. Długo nie wytrzymałam i podziwiam resztę osób, które JESZCZE pracują. Praca za najniższą średnią krajową. O premii można zapomnieć. Wszystko do własnej kieszeni pakuje ,,Kierowniczka" - w cudzysłowiu, ponieważ na to stanowisko w ogóle się nie nadaje. W sklepie układy, układziki. Zatrudnia tylko osoby ze swojego otoczenia tzw.,,po znajomości". Rozmowa rekrutacyjna jaka odbywa się w sklepie co najmniej jakby ktoś aplikował od razu na wygórowane stanowisko z pensją co najmniej 3000 zł. Rekrutacja z ,,Kierownikiem" sklepu i ,,Kierowniczką regionalną" z Łodzi. W pracy nie można się uśmiechnąć do innej koleżanki z pracy, bo od razu nagonka co to za uśmieszki. Faworyzacja starszych pracowników, którzy i tak się wykruszają i z tego, co wiem już wykruszyli. ,,Kierowniczka" wiecznie z nadętą miną i pretensjami o wszystko. Osoba, która nie potrafi niestety zarządzać personelem, nie potrafi rozstrzygać sporów. Łączy życie prywatne z zawodowym - co przekłada na wyżywanie się na pracownikach. Dodam, iż jeżeli ktoś szuka pracy na chwilę to może się zahaczyć, lecz sam zrozumie dlaczego NA CHWILĘ. Rotacja jest ogromna. Pracy bardzo dużo. Nie płacą za nadgodziny. Atmosfera w pracy jest niemiła. Odradzam.

Gość gość
TOP BIELSKO-BIALA W sklepie pracowalam ponad 1.5roku. Ekipa swietna, zgrana, pracownicy bardzo sie lubieli. Zarobki slabiutkie. Premia tylko raz przez okres mojej pracy.Wymagania spore. Duzo konkursow ale ciezko wygrac.odpiwiedzialnosc materialna pomimo bramek nie zawsze sprawnych.Kierowniczka Aneta bardzo fajna ale kierowniczka regionalna Goska straszna cwaniara.

Gość Anika89
a ja wam polecam przeczytać opinie w sumie bezpośrednio od źródła, czyli od pracowników, zawsze wchodzę wtedy na gowork i najświeższe informacje murowane, tutaj macie wątek o top secret: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,819881 :)

Gość gość
Pewnie, że w takich sytuacjach sprawdza się forum gowork, bo można znaleźć u nich sporo merytorycznych opinii pracowników o warunkach pracy.

Gość J Basia
Sklep: aktywna sprzedaż Przymierzalnia: komplementarna sprzedaż. Dekoratorka :praca na nocki, wyjazdy służbowe..i... nic z tego. Zero dodatkowej kasy. Posiłki za swoje.Dojazd za swoje. Zespól, pracownicy: zależy jak trafisz. Atmosfera: moim zdaniem słaba. Z racji wymagań,niskiej pensji. słaby grafik. Kierownictwo: Pani Kierownik (jedna z nich) Wi...a, uuffffff Sprzyja , serdeczna, ugodowa.Uśmiech..pełną gębą. Obiecanki..cacanki. Co do czego, lepiej nie pisać Pensja..ciut więcej niż najniższa krajowa. Wymagania; sprzedaj najlepiej cały sklep,natychmiast . NIE POLECAM

Gość gość
Kłamczucha!!!! która nie została zatrudniona ponieważ złapałam ja osobiscie jak chciała ukraść przed wyjściem sweter za 99.99!! Niech sie cieszy ze kierownik nie wezwał policji!!! Ostrzegam przyszłych pracodawców przed ta osoba Z-ca Kierownika

Gość Pracownik Top secret
Pracowałam w wielu sklepach odzieżowych w tym mieście,miałam nie miłe doświadczenia szczególnie w pracy w LPP. Po przykrych doświadczeniach w innych markach, po roku przerwy postanowiłam ze spróbuję raz jeszcze w sklepie odzieżowym. Zgłosiłam sie do pracy w Ts w galerii w Kielcach Pracuje już od 4 miesięcy. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA z tej pracy, elastyczny grafik, luźna atmosfera w pracy,wyrozumiały kierownik,fajni współpracownicy .W każdym miesiącu premia lub nagroda finansowa. Aż chce sie pójść do pracy:)) Polecam

Gość gosiaaaaaaaaaa
Pracowałam we Wrocławiu w kilku sieciówkach i akurat w Reserved pracowało mi się najlepiej, jakoś praca wydawała mi się tam najprofesjonalniej ogarnięta, godziny pracy jak już był ustalone to tak zostawały, a np. w zarze nieraz musiałam w dzień wolny nagle się zrywać do pracy bo był większy ruch, w espirit kierownictwo robiło nam konkursy na najlepszego sprzedawcę co niestety psuło atmosferę, a w ts akurat mi się trafiła wredna kierowniczka. Więc Reserved wygrał pod względem atmosfery, ale to wiadomo można różnie trafić, natomiast organizacja pracy już wszędzie jest taka sama i z mojego doświadczenia Reserved się pod tym względem najlepiej prezentuje

Gość gość
Nie polecam pracy w Top Secret, okropna atmosfera, kierownictwo chodzi z zadartym nosem, praca po 12 h, kierownictwo ma gdzieś Ciebie jako osobę

Gość gość
Faktycznie praca w top secret jest ciężka i ciągle czegoś wymagają , człowiek nawet czasu nie ma na to żeby zjeść bo to i tamto jeszcze jest do zrobienia . Trzeba się ciągle starać praca stojąca po 12 godz ale to kwestia przyzwyczajenia . Moje pierwsze dwa tyg były najgorsze myślałam , że nie dam rady , ale pracuje już ponad rok . Zarobki jak na takie wymagania za małe , ale u nas są premie :) i nie jest to najniższa krajowa . Jeżeli ktoś lubi prace w handlu to się sprawdzi tylko trzeba chcieć i się starać .

Gość gość
Tez pracowałam w TS. Cieszyłam sie ze mam prace ale wynagrodzenie w zaden sposób nie adekwatne do wykonywanej pracy,racja na przerwe nawet nie mozna wyjsc bo sa klienci i kasa ucieknie, Nie polecam

Gość gość
Także nie polecam pracy w tej firmie, niechca cie puścić na przerwę bo trzeba obsługiwać klientów a jak juz zejdziesz to Cie pospieszaja, praca po 12 h każdy musi być w swojej strefie, kierowniczka bynajmniej jak u mnie było bardzo niemiła w stosunku do mnie, wielka pani która jesli kogoś nie lubiła była bardzo niemiła wręcz chamska. Praca nie za taka stawkę. Top secret najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałam.

Gość gość
Pracuję w Top Secret od lutego 2016 roku. Z końcem marca odchodzę z tej firmy. Na szczęście! Dlaczego? Oto najważniejsze informacje, które przedstawię: -dużo zależy od tego, czy sklep jest własny czy franczyzowy. Ja pracowałam we franczyzowym i uważam, że jest to plus, ponieważ Regionalny Kierownik może jedynie sugerować warunki dotyczące zwolnień/przyjęć pracowników, ale niestety często odwiedza sklepy, wymaga niemożliwego, najlepiej, żeby człowiek się rozdwoił; -centrala TOP SECRET to jakaś paranoja. Zdarza się, że zmieniają promocję trzy razy dziennie, a Ty za każdym razem ściągaj stare formatki, drukuj nowe, zawieszaj plakaty i tak w koło Macieju, ciągle nowe akcje, należy "czatować" przy kompie i odpisywać na e-maile, ciągłe przeceny, odsyłki (człowiek pakuje towar cały dzień), robota głupiego, coś odsyłasz, a oni Ci to samo zwracają po tygodniu, niezrozumiałość przesyłanych e-maili, pózniej musisz tłumaczyć się klientowi z nieścisłości promocji; -VM, czyli cotygodniowa przebudowa sklepu, zdarza się, że w trakcie wdrażania zmian, gdy ułożysz już pięknie ścianę i zrobisz zdjęcia przysyłają nową instrukcję np. z inną formatką i całą pracę trafia szlag, -wszelkie prace takie jak wprowadzanie przeceny, VM oraz wykonywanie innych poleceń należy potwierdzać zdjęciami do określonych godzin; -dress code, czyli ubiór na czarno, za co nie oddają pieniędzy, nie mają firmowych koszulek, wymagają ubioru, a go nie zapewniają; -tajemniczy klienci, wizyty dyrektorów, kierowników; -nigdy nie wiesz, co oprócz typowych dziennych zadań będziesz robić; -roboty od cholery, żadnych premii, często umowy zlecenia; -masa towaru do przyjęcia; -oprócz tych wszystkich wymienionych prac jest jeszcze obsługa klienta, także najlepiej gdy będziesz w trzech miejscach jednocześnie tj. przy komputerze, obok przymierzalni i na sali sprzedaży, poza tym wymagają wręcz "napadania" na klienta, gdy ten wejdzie do sklepu; -firma w ogóle nie szanuje pracowników, oni tylko wydają absurdalne polecenia, a Ty masz być jak maszyna i je wykonywać; -jedynym plusem mojej pracy była atmosfera, ponieważ stworzyłyśmy z dziewczynami naprawdę fajną ekipę. Nie polecam ABSOLUTNIE pracy w tej firmie, nic dziwnego, że w ich sklepach jest taka rotacja pracowników. Jeśli chcesz nabawić się wrzodów żołądka, to się tam zatrudnij. :)

Gość gość
Twierdzac wczesniej , ze praca w top secret nie jest wcale taka zla pomylilam sie i to bardzo wiec cofam to co wczesniej napisalam . Pracuje tak jakies 1,5 roku i mam juz dosyc od jakiegos czasu zaczelam brac tabletki na uspokojenie zebym mogla normalnie pracowac podczas gdy jestem np. z kierowniczka. Pracuje tam nadal ale jestem w trakcie szukania innej pracy . Pracy w TS jest bardzo duzo wymagaja i wymagaja osoby ktore tam pracuja albo pracowaly wiedza jak to jest . Ekipa super kierowniczka jezdzi po pracownikach . To jest jak oboz pracy . Jedzenie w biegu kontrole , kary , vm gdzie to dekorator jest od tego a sprzedawcy do pomocy . Niestety trzeba tez byc dekoratorem bez szkolenia :) jezeli ktos sie zastanawia czy tam pracowac to odradzam moze ktos sobie stresu zaoszczedzi.

Gość gość
Jesli chodzi o Kierowniczki z Top Secret to znam jedna która pracuje w pewnym sklepie jest bardzo nie profesjonalna od pierwszego dnia pracy miała pretensje na rożne pytania odemnie zaczynałam wiec nie wiedziałam mówiła ze to powinnam wiedziec, prosząc ja o rożne rzeczy potrzebne do salonu słyszałam sama to załatw nie moja sprawa a jak przychodzili z kontroli odrazu wszystkie rzeczy były biegała i kupowała. Jednym słowem żal tej kobiety. Pusta wredna...