Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewal11

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość lewal11

Witam, mam pytanie jak duże jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jeżeli chłopak włożył we mnie penisa ale nie trysnął dosłownie była to chwila i zaraz go wyjął, czy przez plemniki w preejakulacie moge zajść w ciąże? a pozatym wyliczyłam sobie dni bezpłodne i za jakies 2-3 dni powinnam mieć miesiączke. Mój chłopak strasznie sie denerwuje, chcial żebyśmy poszli po tabletki 72 po ale ja w to wątpie żebym była w ciąży ja sie upieram, że nie jestem w ciąży a ten swoje więc chce wiedzieć jakie inni maja na ten temat zdanie

Gość sadysta z poznania 534
to ty kasiu?

Gość lalallalalalala
Na 100% niemożliwe. Uspokójcie się:)

Gość niezbyt realne żebyś
była w ciąży

Gość lkjhdfvvw
jak masz miec za 3 dni okres to nie ma szans zebys zaszla,zakladajac ze kochalas sie wczoraj,czy dzis.a na przyszlosc sie zabezpiecz dziecinko

Gość lewal11
zawsze sie zabezpieczam ale teraz jakoś tak wyszło :/ a i dodając ten stosunek miał miejsce z 31 grudnia na 1 stycznia

Gość lalallalalalala
haha..czyli po pijaku w Sylwka:D:D:D:D ło matko ale szmata

Gość lewal11
wypraszam sobie nie jestem szmatą :/ i nie było to po pijaku

Gość no tak a nie inaczej
swoją drogą...musi Cię bardzo kochać, skoro aż w taką panikę wpada,żebyś tylko nie była w ciąży..a co będzie jeśli będziesz? zostawi Cię? i rzeczywiście w sylwestra..wymowne...

Gość lewal11
wątpie czy by mnie zostawił pewnie by wpadł w panike i nie wiedział co robić ale nie zostawił by mnie, mam taka nadzieje no i co z tego, że to było w Sylwestra?

Gość no tak a nie inaczej
Jeśli byliście gdzieś na imprezie- to seks przy kimś (nie bezpośrednio), tylko w pokoju obok czy np. w kiblu jest rzeczywiście...niesmaczny. Jeśli w domu sami- spoko, oby było romantycznie:D a co do ciąży- bez szans:D pamiętaj,że sperma ma miliony plemników a tylko jeden zapładnia,a w tym płynie jest stosunkowo malutko i nie mają szans na przebycie drogi Twej szanownej macicy. Życzę szczęścia w związku:) i hepi niu jer

Gość lewal11
Byliśmy sami jakoś nie jestem za tym żęby robić to przy kimś :D i serdecznie Ci dziękuje uspokoiłaś mnie i mojego mężczyzne.

Gość madziuuuunia
Spokojnie- na pewno nie jesteście w ciąży:) Popieram wpis przedmówczyni; a poza tym ja ze swoim chłopakiem od 4 lat stosujemy prezerwatywy na przemian ze stosunkiem przerywanym (tabletek nie pozwolił mi brać, co mnie cieszy:). I nie jestem w ciąży; ale- przede wszystkim trzeba dokładnie poznać co i jak- kiedy plemnik może zapłodnić, a kiedy nie; kiedy stosunkowo przerwać należy:)kiedy są dni płodne (prezerwatywa+ żel! koniecznie!!)a kiedy bezpłodne- można sobie pozwolić, ale nie radzę- plemniki żyją trochę jeszcze:) Tabletkę 72 raz stosowałam, jak prezerwatywa się zsunęła już po. Podsumowując- Twój facet robił to tylko przez moment; jeśli taka mała ilość plemników miała by zapładniać, miałabym już przedszkole;P spokojnej nocy:)