Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi89

czy wy też macie ten problem??????

Polecane posty

że nie mieścicie się w żadne spodnie i macie problem aby dostać jakiekolwiek pasujące na siebie? mam aktualnie 77 kg przy wzroście 162, jem mało ale wychodzę z domu raz na kilka dni i ruchu zero:(

Gość www.kafeteria.pl/nowa.
po prostu jesteś typową lochą :classic_cool:🖐️

no co za zdziwienie? zwykłym spoconym tłuściochem :O

Gość zimnolubna
Nie,nie mamy tego problemu! Nasze BMI jest w normie :)

"mam aktualnie 77 kg przy wzroście 162" - wystarczy, locho :D

Gość wielkie mi zeczy
powinnas chodzic do sklepów dla puszystych:)

Gość Delienaa
powinnaś sobie kupować paszę GS-ie

Gość weronikkkaaa
50 :D

Gość wielkie mi zeczy
ooj moja droga ja waze 76kg przy wzroscie 170 dlatego sobie wyobrazam jak wygladasz...w twoim przypadku zdecydowanie zrzucilabym 20 kg

Gość zimnolubna
Przynajmniej 12 kg

Gość jaaaaaaaa21
mam taki sam wzrost i waze 52 kg i jakos szczegolnie szczupla nie jestem:( a Ty wazysz 25 kg wiecej... Nie szkoda ci marnowac najlepszych lat zycia ze dorowadzilas sie do takiego stanu?

no to mnie załamaliście:( dzisiaj zjadłam 3 bułki, zupkę z amino pomidorową, princessę małą, jogurt i dwie kanapki - nie smaruję pieczywa a i tak jestem gruba ale załamka(

wiesz co, ja zawsze ważyłam 58 kg max 64 ale nabrałam apetytu po lekach i się roztyłam

Gość gracjan r.
sama napisałaś, że "jem mało ale wychodzę z domu raz na kilka dni i ruchu zero" , więc nie pierrdol głupot....

Gość TO TEŻ MÓJ PROBLEM
chociaż zmniejsza się hihi , teraz waze już 74 , wzrost 163. Nosiłam rozmiar 33/34 na 32 i TY autorko masz chyba tak samo .

Gość wielkie mi zeczy
te 3 bulki to by mi na stówe starczyly a i tak bym pewnie nie dojadla..zmniejsz porcje zarcia i zacznij cwiczyc dziewczyno,nawet w domu jak nie chcesz zeby cie inni ogladali

Gość TO TEŻ MÓJ PROBLEM
mimi w ogóle się nie przejmuj tymi "lochami" dasz radę , ja przez leki na depresje tak przybrałam .

TO TEŻ MÓJ PROBLEM a jaki nosiłaś rozmiar i gdzie dostałaś na siebie spodnie?

Gość jaaaaaaaa21
przy takim stanie wiedzy o wlasciwym odzywianiu i podejsciu do tematu, moge smiało zamienic sie we wrozke i przewidziec ze za rok załozysz taki sam temat tylko zmieni sie waga - 80 kg jesz byle co, zero zbilansowanej diety, zero białka, zero ruchu i pytasz sie ile kcal maja smieci ktore zjadlas, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie w takiej sytuacji. Pogratulowac

Gość lololola
ostroznie dziewczyny , zaczelam sie odchudzac nie umiem skonczyc i ciagle czuje sie grubo ( 175 cm 44 kg) tylko przez cwiczenia , nie glodowka bo zle skonczycie jak ja , jeszcze wiecej kompleksow przez to mam

Gość TO TEŻ MÓJ PROBLEM
a spodnie jak Ci mówie , szukaj 33/34 na 32 , bynajmniej jeansy sztruksy , nogawka prosta klasyczna ,zadne rurki ,bo i udko masz pełniejsze .

Gość TO TEŻ MÓJ PROBLEM
mimi no z dostaniem to nie było łatwo ;/ musiałam kupowac firmówki tj levisy lee copery ,lee , w sieciówkach trudno . Duzo spodni przywiózł mi braciak z usa ( takich elegantszych) Nosiłam jak pisałam . Teraz ju 32/32 :):) ale nadal dostac cieżko.

Gość gracjan r.
co za pasztety :O

Gość boje się znów stanąc na wagę
Mam 27 lat i wyglądam jak stara baba :/ Dwie ciąże, antykoncepcje hormonalne, a na koniec depresja+ silne leki i jeszcze dowiedziałam się że choruję na niedoczynnosc tarczycy. Dieta MŻ nie pomaga bo i tak jem mało, tylko osobom szczupłym którzy jedzą normalnie, sie wydaje że grubasy to żrą na potęgę. Tylko że jak ktoś zdrowy dietę zastosuje to po miesiacu widzi jakikolwiek efekt, chocby 0,5 mniej ! A u mnie dupa, będąc 2 miesiące na dukanie, ściśle stosując sie do zaleceń oczywiście + ruch schudłam pieprzone 200g !!!! Potem okazało się że to tarczyca. I dziś jestem słoniem ;( i najgorsze że nic nie jestem w stanie z tym zrobic! Mam niestety 88kg przy 165cm A od życzliwych oczywiście słyszę "mniej żryj" to tak jakby ktoś ci pierdnął w twarz. I najlepsze jest to że jako spożywam dziennie ok 1000kcal to waga stoi w miejscu, a przy 1000kcal to organizm chudnie! A raczej powinien. A kiedy spożywam chocby 1200kcal to waga odrazu rośnie! Dosłownie puchnę! Nie muszę nadmieniac że cwiczę, codziennie chodzę 3 godziny z kijkami nordic walking szybkim marszem. Niestety przy mojej otyłości narazie taka forma ruchu jest możliwa. Wiadomo że przy takiej wadze biegac się doprostu nie da, a już nie mowię o wywijaniu salt.