Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaaaaaaaaaa30

Napisac???

Polecane posty

Gość polaaaaaaaaaa30

chcialam sie was poradzic bo jakos sama nie potrafie zdecydowac..ponad 2 lata temu poznalam chlopaka w pracy, przyjechal na kilka dni na zastepstwo, bardzo fajnie nam sie rozmawialo ale przez te lata nie widzielismy sie wogole. Problem w tym ze czesto wracam do niego myslami ( mimo ze tak naprawde widzielismy sie znalismy sie tylko 2 dni), ostatnio znalazlam jego profil na fb, wiem ze ma dziewczyne i wyjechal z kraju...ale jakos tak korci mnie zeby do niego napisac tym bardziej ze dzieki jego pasji sprobowalam czegos nowego i znalazlam cos co chce robic w zyciu. Po prostu nieswiadomie dalmi pomysl na zycie. No i nie wiem czy pisac czy nie..bo z drugiej strony po 2 latach to nawet nie wiadomo czy mnie pamieta..ehh...poradzcie! :)

Gość lopae
możesz powtórzyć?

Gość Zarty sie skończyły
Nigdy nie pisz do ludzi z przeszłości... bo zrobią z twojego zycia jesień sredniowiecza dla zwykłej frajdy zabawienia się czyims kosztem :P

Gość www.kafeteria.pl/nowa.
nie pisz. nie wpierrdalaj się gdzie nie trzeba

Gość hrum himpor
nie pisz. wyjdziesz na idiotkę.

Gość polaaaaaaaaaa30
niczego nie oczekuje, ale czasami wracam myslami do niego. przez 2 lata nie pisalam ale teraz to jest meczace. Wiec pomyslalam ze jak napisze to cos ruszy albo w jedna strone albo w druga, sama nie wiem dlatego pytam o wasze opinie. Z gory dzieki

Gość polaaaaaaaaaa30
up

Gość polaaaaaaaaaa30
haha... dokladnie, ale jakos utkal mi w glowie :)

Oczywiście możesz napisać, ale trudno by go to poruszyło, chyba że jesteś bardzo atrakcyjna. E dwa dni można zjeść obiad i uprawiać seks, ale człowieka i przez dwa lata nie poznasz.

Gość polaaaaaaaaaa30
wiem wiem masz racje, bardziej chyba chce napisac zeby pozniej nie zalowac ze nie napisalam i miec to z glowy...hahah.. taka kobieca logika ;)

Gość kajkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
napisz

Gość polaaaaaa30
up