Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowana11

Jak pozbyc sie namolnego chlopaka?

Polecane posty

Gość Zdenerwowana11

Witam. Mam problem. Otoz jakis czas temu moj dobry kolega wyznal mi ze sie we mnie zakochal. Ja jego uczuc nie podsielac, wrecz przeciwnie mam chlopaka. Gdy go o tym poinformowalam, to on sie bardzo zasmucil, o malo nie poplakal.szkoda mi go bylo wiec go przeprosilam. On na szczescie przystopowal, myslalam ze bede miala juz spokoj, ale niestety od jakiegos czasu znowu zaczal eo mnie startowac. Czasem potrafi do mnie 20 smsow dziennie napisac, odpisuje z grzecznosci ale nie zawsze. Prosze pomozcie mi bo nie wiem co mam robic. Myslalam zeby powiedziec o tym mojemu chlopakowi, ale jeszcze by sie wkurzyl i cos mu zrobil. Nie chce ranic tego nieszczesnika, bo go lubie i jest mi go szkoda bo nie ma zadnych znajomych oprocz mnie, ale tez chcialabym aby dal mi spokoj. Prosze pomozcie mi. dziekuje

Gość help_desk
Odpisujesz mu, dajac tym samym nadzieje. Facet gy nie jest zainteserowany laska, po prostu ja ignoruje, i mysli ze to dziala tak samo w przypadku kobiet. Zatem jesli okazuje mu chocby kolezenskie zainteresowanie, to on wie, ze jakis tam cien szansy jest. Wiec bedzie startowal, bo ma nadzieje.

Gość Zdenerwowana11
Dziekuje, chyba bede musiala mu jeszcze raz dac do zrozumienia ze nie ma na co liczyc poza przyjaznia. Jesli to do niego nie dotrze to niestety bede musiala z nim urwac calkowity kontakt.