Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiakalia29

Czy anemia może spowodować skąpe miesiączki ??

Polecane posty

Gość Kasiakalia29

Tak jak w temacie chciałam się dowiedzieć czy anemia może spowodować skąpe miesiączki?? Jestem anemiczka od jakiś 3 lat i nigdy to jakoś mi w życiu nie przeszkadzało może poza siniakami z byle powodu. Jednak tuż po świętach miałam robione badania i powiedzmy nie wyszły za dobrze a wręcz tragicznie lekarz powiedział, że jak tak dalej będę funkcjonować i nie dostarczać organizmowi niezbędnych witamin to wyląduje w szpitalu na przetaczaniu krwi ;/ I tak właśnie się zastanawiam bo od jakiś trzech miesięcy mam bardzo skąpe miesiączki trwają 3/4 dni i krwi jest dwa a nawet trzy razy mniej niż kiedyś;/ Jak myślicie czy to może być spowodowane przez anemię ??

Gość jamam to samo
a anemii nie mam. Miesiączki mi się skróciły do 2 dni krwawienia i potem drobne plamienie. Zaczęło sie to 4 miesiączki temu. Przez wakacje miałam taką sytuację, dużo i ciężko pracowałam, mało jadłam i ogólnie byłam przemęczona, potem doszedł stres i się zaczęło. Najpierw 4 dni, potem 3, potem dwa. Od listopada trochę unormowałam to wszystko, i ostatnio już było lepiej.