Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka z glinyyy

Od kiedy zaczęłam dbać o wygląd, ludzie inaczej mnie traktują.

Polecane posty

Gość laleczka z glinyyy

Dawniej nie miałam pieniędzy na kosmetyki i fajne ciuchy, wyglądałam jak kocmołuch i ludzie traktowali mnie albo źle albo zupełnie ignorowali. Lubiłam też styl rockowy i gotycki -wiecie sama czerń i porozciągane ciuchy. Teraz zaczęłam pracować na poł etatu, ale mam pieniądze na kosmetyki, maluję się, kuuję więcej ładnych ciuchów i zauważyłam, że ludzie zwracają na mnie uwagę, są przyjaźni, mili, raz kobieta na przystanku, nieznajoma podeszła i powiedziała mi, że jestem bardzo ładna. to takie miłe było. sama czuję się lepiej, dawniej zazdrościłam dziewczynom ciuchów i zadbanego wyglądu, teraz sama to mam, chociaż wiadomo, że nie stać mnie na Bóg wie co. Mimo to czuję się lepiej i chyba inni to widzą.

Gość kn pknpmpk
ano:/

Gość Jestem mamą:)
Ja też tak mam;) Troszkę się zapuściałam,ale otrząsnęłam się,schudłam,zaczema się malować,modna fryzura i kobieta od razu inaczej wygląda. Do tego fajne modne ciuchy i zupełnie inaczej się wygląda. a poza tym samopoczucie mam zupełnie inne.

Gość kobiety mają pod tym względem
lżej. u was wystarczy zmienić kieckę, albo założyć ciasne spodnie, zrzucić kilka kg i się podmalować. my mamy gorzej, bo o ile część da się nadrobić odpowiednimi ciuchami czy generalnie aparycją to ciało które jest pod spodem samo się odpowiednio nie ukształtuje. niemniej, kiedy już jest zadbane to efekt jest ten sam. w zdrowym ciele zdrowy duch, zdrowy duch to pewny duch a pewny duch to atrakcyjny duch ;>

Gość pan brunet.
a ja wam powiem ze ja wyleczyłem trądzik zostaly mi jeszcze lekkie przebarwienia i zaczelem sie ubierac elegancko i teraz mam takie powodzenie ze nawet starsze kobiety sie usmiechaja, nie wiem skad jakas ostatnio miala moj nomer i napisala ze by chciale ze mna sie spotkac ale powiem wam ze jeszcze troche i przebarwień nie bedzie:)

Gość kn pknpmpk
ale wz od nas kobiet chcecie atrakczjnosci a mz wasyzch pieniedzy;P tylko

Gość laleczka z glinyyy
ale wz od nas kobiet chcecie atrakczjnosci a mz wasyzch pieniedzy;P tylko słuszna uwaga :D

Gość pan brunet.
materialistki

Gość pan brunet.
dla tego ja wole średnie kobiety bo takie nie maja materialistycznego toku myślenia

Gość To jest prowokacja. Poniewaz
osoby ubierajace sie w stylu gotyckim zazwyczaj dbaja o wyglad i nie nosza porozciaganych ciuchow.