Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gajowy_ruchala

kto z was mial sex bez zobowiazan

Polecane posty

Gość gajowy_ruchala

jw.

Gość New Galaxy Star
a co martwisz się czy się czymś zaraziłeś?:P

Gość Jestem mamą:)
Ja miałam,ale wyszłam z tego pokaleczona uczuciowo. a dlaczego pytasz?

Gość czystaObluda
nie ma czegos takiego jak sez bez zobowiązań...

Ja to nie ma? 80 % jest takiego seksu. Obrzydliwe to i żałosne,ale prawdziwe.

Gość czystaObluda
nie ma , poniewaz zawsze jedna ze stron cos poczuje po drugie co to znaczy bez zobowiazan... czyli, ze kazdy z partnerow ma swoje zycie? no ja jakos nie wyobrazam sobie sytuacji takiej ze bzykam sie z laska, ktora powiedzmy ze nie jest moja dziewczyna i mamy tzw. układzik a do tego ona rucha sie tez z innymi... nie wszedl bym w cos takiego a wiec to juz nie mozna nazwac ze 'bez zobowiazan'

Gość złakobieta.
dla mnie zawsze seks jest bez zobowiązań, to ma być przyjemne nie?

Gość fetr4t
liczy sie tylko sex z milosci. reszta to dno i szmacenie się gorsze od zwierząt.

"nie ma , poniewaz zawsze jedna ze stron cos poczuje" Ja tak miałam,poznałam faceta,spotkalismy sie i spędzilismy ze sobą kilka dni(był z daleka więc przyjechał na kilka dni) po czym się zaangazowałam. a on potraktował to jako przygodę. stwierdził potem,że mozemy zostac przyjaciolmi, ale podczas spotkania nie przeszkodziło mu to zupełnie zeby sie przespac.

Gość obluudaa
no więc widzisz, zawsze ktoś coś poczuje-zazwyczaj to właśnie faceci się angażują, w twoim wypadku było odwrotnie a to, że nie przeszkadzało mu aby się z tobą przespać to nic dziwnego, każdy facet może to robić zawsze i wszędzie

Najbardzej smakuje seks,który jest dopełnieniem miłosci,jej naturalną konsekwencją. potrzebą intymności z tą osobą,przytuleniem się do niej najblizej jak sie tylko da.

Gość fetr4t
skąd jesteś mamo?

A skąd to pytanie? Z Łodzi.

Gość fetr4t
bo moze znam podobna sytuacje, ale ona nie jest z Łodzi

ja też bym Cię zapewne nie chciała 🖐️ swojego wybranka juz mam. i to tego jedynego. na innych nie spoglądam nawet,bo...(...)no własnie.

Gość jestem wartka
ja miałam dwa razy i żadne się nie zaangażowało jeden numerek po imprezie, byłam wstawiona i kochałam się z kolegą którego znam 12 lat drugi raz z najlepszym przyjacielem, spędzaliśmy razem wieczór i jakoś tak wyszło że uprawialiśmy ostry seks u niego w mieszkaniu Teraz każdy ma swoich partnerów i nikt na tym nie ucierpiał :)

Gość podlac.kwiaty!
ja tez mialam. trzy razy. nikt sie nie angazowal. czyli akurat dobrze mi sie trafilo ;>

Gość fetr4t
szmaciarstwo

Gość podlac.kwiaty!
jestem mama - dokladnie :) tez tak uwazam. najblizej jak sie da! ciesze sie, bo teraz po raz pierwszy w swoim zyciu, a nie taka mloda znowu jestem, potrafie poczuc cos takiego kochajac sie z druga osoba. :)

nie chcialabys mnie bo wiedzialabys ze nawet bym na ciebie nie spojrzal kobiety sa denne najpierw sex bez zobowiazan a potem szukaja milosci i szacunku

Gość dzisiaj młode kobiety
a ty Uważaj coś tam nie jesteś denny? jesteś gorszym pustakiem od tych siks tu piszących bo sam w innym temacie przyznałeś że dla ciebie tylko cycki się liczą:O a więc bujaj się na jądrze szmato:P

nie chcialabys mnie bo wiedzialabys ze nawet bym na ciebie nie spojrzal kobiety sa denne najpierw sex bez zobowiazan a potem szukaja milosci i szacunku

nie obrazaj mnie,proszę.

jestem mama ale nie pisalem o tobie wiec cie nie obrazam jestem ciekaw jak to jest byc kobieta lekkich obyczajow i nic z tego nie miec bo dziwka ma chociaz kase

"podlac.kwiaty! jestem mama - dokladnie tez tak uwazam. najblizej jak sie da! ciesze sie, bo teraz po raz pierwszy w swoim zyciu, a nie taka mloda znowu jestem, potrafie poczuc cos takiego kochajac sie z druga osoba." BARDZO SIĘ CIESZĘ;)