Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzwiniakkk

ma ktos ubranka po coreczce do oddania albo tanio odsprzedac???

Polecane posty

Gość juzwiniakkk

potrzebuje a nie stac mnie zeby kupowac w sklepie. Corka ma 1,5 roku wiec potrzebuje na 80cm i wiecej. Moge oddac za wysylke lub przyjechac odebrac osobiscie jestem z okolic slaska

Gość a nie mozesz po prostu isc do
lupa? Tam za grosze nakupisz gore ubran.

Gość popatrz tu
dzial oddam/przyjme/praca dorywcza,mozesz tez sama dac ogloszenie,ze potrzebujesz forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html forum.gazeta.pl/forum/f,834,Oddam_Przyjme_Praca_dorywcza.html i tu forum.gazeta.pl/forum/f,42644,Oddam_przyjme_reaktywacja_.html

Gość juzwiniakkk
U mnie akurat nie ma takiego ciucholandu jest ale tam tez drogo kosztuja ubranka, wiekszy jest w czestochowie gdzie sie taniej kupuje na wage ale ja akurat mam kawal drogi do czestochowy bo jestem z dalszych okolic i zeby dojechac do centrum i zrobic zakupy i wrocic to mi pol dnia zajmuje

Gość mamaDwojki
Jak masz internet to możesz sie zalogować na stronie gratyzchaty.pl Tam jest wszystko za darmo, możesz odbierać osobiście albo płacisz tylko za wysyłke rzeczy jesli jest cos z dalszych rejonow. Polecam sama korzystam, i naprawde niektorzy oddaja zadbane rzeczy.

Gość hgjgjyu
ja mam ale na 104/110 oddam za darmo ale przesyłke pokrywa odbiorca.

Gość hgjgjyu
up?

Gość mic.pie
za drobną opłatę mogę odsprzedać, również jestem z okolic śląska także mozesz nawet przyjechać jesli jesteś zainteresowana pisz mic.pie@go2.pl Mam dużo ubranek także będziesz miec w czym wybierać.

Gość MłodamatkaOlivi
Co najbardziej potrzebujesz ? Napisz tez rozmiar buta córeczki za koszt przesyłki i czekolade dla córci oddam dla twojej.Wiem jak to jest byc w ciezkiej sytuacji.

Gość hyuiyoio
autorka juz załozyła kilka takich tematów i ma w dupie wasze oferty,chetnie by wzieła za damrmoche a nie bedzie płaciła,do roboty autorko a nie siedziec przed kompem i żerbrac!!!!!!!!!!1

Gość kaftanik niebieski
juz ktos chyba wyslal jej paczke