Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzącycorobić

Widywanie się z dziewczyną codziennie, POMOCY

Polecane posty

Gość Niewiedzącycorobić

Witam, jestem ze swoją dziewczyną od 2óch lat, bardzo mi na niej zależy, jednakże myślę że ona trochę przesadza, chodzi o to że poznaliśmy się na studiach na jednym roku, mianowicie na pierwszym, razem studjujemy itp. Problem leży w tym że ona chce widywać się codziennie, niedość że widujemy się na codzień na uczelni to ona chce żebyśmy się widywali codziennie do późnego wieczora, ja po prostu chce mieć czas dla siebie, dla kolegów i wogóle, chcę to jakoś ogarnąć, niewiem jak jej to powiedzieć bo jak zaczynam to ona mówi że ona mi się już znudziła ze koledzy są ważniejsi itp, niepotrafię sobie z tym poradzić, ostatnimi czasy zaczyna mnie trochę irytować i częściej się kłócimy, lecz ona nie widzi problemu, a ja się boję że przez to może nasz związek się rozstać, i tutaj pytanie skierowane do drogich Pań, jak sobie z tym porblemem poradzić? proszę o sensowną radę. ps. aha i jest jeszcze chorobliwie zazdrosna, wystarczy że rozmawiam z jakąś dziewczyną to ona już zaczyna się wściekać i robić mi wyrzuty, POMOCY.

Gość doeerwe44444444444444
no to jej to wprostu wytlumacz, ze potrzebujesz czasu na swoje sprawy, i tyle.. a co, ona zycia swojego nie ma?:O

Gość nastkaaa
ile macie lat? co studiujecie? być może studiujecie jakiś kierunek gdzie jest dużo dziewczyn i ty poprostu masz powodzenie u innych,a ona czuje się zagrożona?

Gość pierdolnij ją w dupę
🖐️

jest bardzo zaborcza z tego co piszesz musisz jej to konkretnie wytłumaczyć i tyle bez zaufania, tolerancji i odrobiny luzu nie mam zdrowego związku

Gość Niewiedzącycorobić
wiele razy próbowałem z nią porozmawiać ale ona zaraz zaczyna płakać i wogóle, wszyscy mi mówią rodzice ,znajomi żebym to zmienił ; / a ja chce to zmienić ,dzisiaj z nią poważnie porozmawiam o tym ,bo ja już tak dłużej nie potrafię; /