Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaona:(

CZY TO CIAZA??

Polecane posty

10 stycznia minie miesiac jak powinnam dostac okres, nie uprawialismy stosunku przerywanego, zawsze sie zabezpieczalismy, a mimo to okresu jak nie bylo tak nie ma, co to moze byc? Nie mam 100% pewnosci czy prezerwatywa nie pekla, ale chyba bysmy sie zorientowali gdyby tak bylo?

Gość biibbbi
Idź do ginekologa albo zrób test, który kosztuje kilka złotych i będziesz miała pewność, po co się stresować

obiecalam sobie ze jak do nowego roku okres sie nie pojawi to kupie i zrobie test, tylko tak strasznie sie boje, ze okaze sie ciaza:(

Gość ehbfgnx
czasami tak po prostu jest.Ja nie mam okresu prawie 3 m-ce a nie jestem w ciązy.Nie ma co sie na sile stresowac idz do lekarza.

Gość he he he
tez tak sie balam:) zrobilam dopiero po 1,5 miesiaca a teraz jestem juz mama 14 miesięcznego Kubusia:)

Gość ehbfgnx
ile masz lat?

Gość lollineska
nie tobie pierwszej i ostatniej spoznia sie okres. ja tez ile razy uprawialam seks, gdy moj partner uzywal prezerwatywy i okres sie spoznial...jak widzieliscie, ze gumka nie pekla, to nie ma co sie obawiac. moze akurat spoznia ci sie przez stres zwiazany z mysleniem o miesiaczce? albo masz jeszcze inne problemy lub- problemy z hormonami?

Gość biibbbi
czasami są to zmiany hormonalne, polecam zrobienie testu

Gość o masz... a jak testu nie
zrobisz, to upewnisz się, że to nie ciąża? Idź do lekarza bo jeśli już tyle czasu brak okresu to ciąża czy nie, ale coś nie tak i trzeba się tym zająć

tak czy tak bardzo Wam wszystkim dziekuje za rady, problemu z hormonami nie mam a lat mam 23 tylko prosze nie pisac ze taka stara a glupia :(

od ok 2 m-cy powiedzmy ze przestawil mi sie nie wiem dlaczego zegar biologiczny chyba spie spie do 13 zasypiam o 3 albo 4, jem raz dziennie i wcale nie czuje glodu moze to jakas zmiana i ma wplyw na spozniajacy sie okres? eh:(

up:(