Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obleśna strona mocy

Zazdrość o pociągający wygląd

Polecane posty

Gość Obleśna strona mocy

Nie chcę by moja kobieta wyglądała pociągająco i sekszy przy obcych ludziach. Nie zależy mi popisywać się przed kumplami jakie ma zajebiste ciałko. Ani widzieć na każdym kroku jej podkreślonych kształtów, bo widzę i wiem wystarczająco wiele. To jest moim zdaniem zdrowa zazdrość, więc kto ma bardziej wypaczony jej poziom - ten który na to pozwala, czy ja? Po co chcecie być seksowne dla wszystkich skoro dla swoich facetów już jesteście? Btw. Dodajmy do tego, że dla mnie pod pociągający (a więc i są złem wcielonym bez tuników i innych takich) wygląd podchodzą nawet obcisłe spodnie z dupą na wierzchu.

Kobiety przede wszystkim mają być ładne,zadbane i pociągające dla samych siebie.

Gość Obleśna strona mocy
Tylko jeżeli uważają że są pociągające dopiero wtedy, gdy inni i inne na nie patrzą z zazdrością to chyba nazwiemy to jednogłośnie kompleksem? Kobieta czująca się ze sobą dobrze nie musi nic udowadniać.

Gość truskaweczka mała
Jakbym słyszała swojego męża. Zazdrosny i już. W co bym się nie ubrała - za pociągająco, za wyzywająco, za kuso. Nie maluję się, chodzę w dżinsach, w trekach (żadne tam obcasy, szpilki itp), w golfach... Dalej za wyzywająco ;) Już mu powiedziałam, żeby mi sam kupował ciuchy. Dalej źle. Taki widać typ :P

Gość Obleśna strona mocy
Ja nie mam żadnego problemu z kobietą w tym temacie :) Bardzo szybko się dogadaliśmy. Pewnie to kwestia tego, czy masz konkretny pogląd na tą sytuację, czy jesteś zazdrosny, bo tak i już. Ona zresztą też nie chce bym czasem nie wpadł na pomysł kupienia sobie dżinsów gdzie mi dupa będzie odstawać :D

Gość Obleśna strona mocy
może moja zazdrość bierze sie z tego że kiedyś była prostytutką? często gdy przychodzi z roboty każe jej ściągać majtki i je wącham

Gość Obleśna strona mocy
Trochę powagi i jak możesz, to zostaw mój obleśny nick :D

Gość Krusuna
Ciekawość wątku.

Gość biała migawka
kobieta piękna będzie piękna nawet w worku po ziemniakach brzydkiej przynajmniej pomoże te dupa na wierzchu

Gość wiesz że tu zaglądam werthj
kazda kobieta jest piekna ! nie ma brzydkich

Gość Obleśna strona mocy
Macie rację aczkolwiek nie to jest sednem tematu.

Gość yyuyuu
proponuję wyjazd do Iranu- tam kobiety wiedzą jak się stosownie ubrać. w drogę!

Gość Obleśna strona mocy
A ja proponuję nie próbować być na siłę zabawnym tylko czytać ze zrozumieniem :D