Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona zawiedziona

Przypuszczam, że mój facet jest bezpłodny... Poradzcie...

Polecane posty

Gość ona zawiedziona

Współżyjemy ze sobą od 4 lat bez zabezpieczenia, dość regularnie, on zawsze kończy we mnie. Ja porobiłam kilka badań ( hormonalne, drożność itp) i ze mną jest wszystko ok. Myślicie że to że nie zaszłam przez 4 lata w ciąże to jego wina? Myślę by mu powiedzieć żeby zbadał się ale może nie będzie chciał. Co o tym myślicie?

Gość no strzela slepakami
:classic_cool:

Gość ona zawiedziona
i co powinnam zrobić jak się okaże że jest na 100 % bezpłodny? Ja chce mieć dzieci, on jest przeciwnikiem in vitro oraz adopcji.

Jak nie będzie chciał robić badań, to można przypuszczać, że wie o czymś, o czym ci nie chciał powiedzieć. Ale wiedz, że czasami wszystkie badania wychodzą dobrze, a jest problem z zajściem w ciążę

Gość ona zawiedziona
wiem, że on chce zalegalizować nasz związek, jednak ta myśl nie daje mi spokoju. Boje się że wyjde za niego i wtedy okaże się że on nie może mieć dzieci i będzie rozwód, bo ja dzieci chce mieć, czego przed nim nie ukrywam.

Gość powiem i ja.......
jeżeli oboje planujecie założenie rodziny i rozmawialiście już kiedyś o dzieciach to jak najbardziej powinnaś z nim porozmawiać na ten temat ...może nie od razu proponuj badania a delikatna rozmowa o tym że 4 lata bez zabezpieczenia i albo macie super szczęście albo coś jest nie tak...

Gość no to masz pecha twój
facet jest reinkarnacją króla Henryka VIII

Gość sdfssfd
Myślę, że Max Zander zna jakiś cudowny środek na leczenie bezpłodności, odezwij się do niego :classic_cool:

Gość powiem i ja.......
no jeśli okaże się że badania wykażą że on jest w 100 % niepłodny i nie zgadza się na adopcje czy też in vitro to czka Was bardzo poważne zastanowienie się nad Waszym związkiem czy ma on dalej sens ?

Gość ona zawiedziona
Lekarz powiedział że u mnie nie widzi żadnych problemów, wszystko jest wręcz idealnie i zażartował że wystarczy tylko jeden zwinny plemnik i dziecko gwarantowane. Dlatego zaczęłam myśleć że coś jest nie tak z moim facetem.

Gość sasanka???????
powinien zrobic badanie nasienia bez tego nic nie zrobisz

Gość robisz kręcenie wora
bierzesz kolesia za ucho na badanie 2 rozwiązanie ale to po ślubie organizujesz 3-ąt i nadstawiasz doopy innemu za zgodą obecnego lub po prostu za jego akceptacją[najlepiej nagrać] idziesz na 3-4[dla pewności] randki z jakimś ogierem :)

Gość kafeteryjne znachore
na bezpłodność polecam wyciąg z wąsów gronostaja:classic_cool:

Gość słuchaj a czy on
aby na pewno posuwa cię we właściwy otwór? :classic_cool: