Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka929394

Sny w których jest mój zmarły eks

Polecane posty

Gość calineczka929394

Gdy zmarł byłam z innym chłopakiem ale nigdy nie przestałam go kochać.. Kocham i tęsknie za nim do tej pory.. Przedstawię Wam kilka snów w których był obecny: 1. Miesiąc po jego śmierci śniło mi się, że stał w łazience za lusterkiem, stałam przed nim i widziałam Nasze odbicie. Pytałam się go czemu mnie zostawił gdy ja go tak kocham. Od odpowiedział, że ciągle jest przy mnie i mnie nigdy nie zostawił. Popłakałam się wtedy i zapytałam kiedy mnie zabierze do siebie a on na to, że teraz nie może, że za jakieś 6/7 lat. ( ja mam 18, on zmarł w wieku 25..) 2.Leżałam na łóżku i miałam zamknięte oczy. W pewnym momencie zawołałam : Krystian, to Ty? Złap mnie za rękę... I w pewnym momencie poczułam chłód na dłoni. Spytałam go czy mogę otworzyć oczy, on na to, że jeszcze nie. Za chwilę powiedział, że mu zimno. Powiedziałam mu, żeby położył się obok mnie bo tu jest ciepło. Otworzyłam oczy gdy czułam jak kładzie się obok. Przytuliłam go i płakałam się. Powiedział, że mnie kocha... Zapytałam co będzie ze mną i M (moim obecnym chłopakiem) a on na to, że muszę z nim być. Rozmawialiśmy jeszcze chwile, później wstał, ubrał skarpetki i powiedział, że musi iść. 3. Śnił się mojej mamie. Siedziała ze mną w domu gdzie oprócz Nas były jeszcze jakieś dziewczyny. One się kłóciły między sobą o niego, w końcu moja mama powiedziała, żeby dały już mu spokój bo jest mu tam dobrze i nie można ciągle o nim mówić. Wtedy nagle otworzyły się drzwi. W nich stanął Krystian. Powiedział, że nie ma gdzie spać i czy może się położyć. Moja mama powiedziała, żeby położył się koło mnie bo ja go tak bardzo kocham. Na to on odpowiedział, że mnie też bardzo kocha i że zastanowił się nad wszystkim i chyba pozwoli mnie i mojemu obecnemu chłopakowi być razem. Moja mama ucieszyła się i była zadowolona, że to przemyślał, ale żeby nam pomógł (mnie i mojemu obecnemu) żebyśmy już się nie kłócili. On po krótkiej chwili jej odpowiada : NIE ! OLA JEST TYLKO MOJA ! MOJA! Później dodał, że musi już iść bo wołają go Anioły. Moja mama zobaczyła jak z uszu wyrastają mu piórka i była pewna, że i on jest Aniołem. 4. Dwa miesiące zanim zerwałam z moim chłopakiem Krystian mu się śnił. M( mój obecny wtedy chłopak) szedł po jakiejś galerii z obrazami i szukał naszego wspólnego. Wszędzie były obrazy ludzi, portrety z podpisem imienia i nazwiska. Znalazł Nasz podpisany ale sama ramka. Podszedł do niego chłopak ( wiedział, że to mój zmarły eks) i powiedział mu, że jeśli będzie się ze mną kłócić to tego nie dożyje. M pyta się czego nie dożyje. ON mu na to, żeby spojrzał tu ( wskazał na obraz w którym nagle pojawiło się zdjęcie moje i M ) . Miałam ich więcej jednak te są dla mnie najbardziej znaczące. Może ktoś z Was wie, co one dokładnie oznaczają? Dodam, że prawie miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem, mniej więcej dlatego że ciągle kłóciliśmy się o Krystiana bo wiedział, że go kocham nadal.

Gość Głos wtajemniczonego
Jesteś wolna masz prawo kochać wielu. On prawdopodobnie nie odszedł całkowicie i jest niepotrzebnie uwikłany, poprzez myśli swoje i twoje. Daj mu wolność, niech zajmie się swoim dalszym rozwojem duchowym. Daj sobie wolność wyboru, wybierz to co dla ciebie najlepsze.

Gość no to masz pecha twój
obejrzyj film Noekromikon, czy jakos ta, albo Noz żywych trupów, poprawi ci sie humor i potargaj boberka pod jego foto, albo zostan gotką.

Gość nie ma czegos takiego.......22
daj na msze do kosciola ,dusza wola o pomoc

Gość gra slow
rozstaliscie sie bo nadal kochasz zmarlego bylego chlopaka? to po co z nowym bylas ?

Gość peedobeer
Zwykla reakcja mozgu. Za duzo o nim myslisz, przezywasz jego smier i dlatego ci sie sni, ot wielka filozofia.

Gość calineczka929394
3 msc po wypadku więcej o nim myślałam i mi się tak nie śnił a teraz mija pół roku. A zanim miał wypadek to byłam już z tym innym. Za dużo się kłóciłam z św. pamięci eks dlatego musieliśmy się rozstać. a jak wytłumaczyć to co się śniło mojej mamie i mojemu już nieobecnemu chłopakowi? Im się przyśnił pierwszy raz.

Gość kaktuska
to tylko sen , chyba nie myslisz ze kontaktuje sie z toba w taki sposob. :D i tak samo twojej mamie ii twojemu bylemu snil sie dlatego ze martwili sie o ciebie przez co myslac o tobie mysleli tez o nim ... ot cala filozofia :D jak by ci sie przysnil kombajn zbozowy to tez bys zastanawiala sie nad znaczeniem tego snu ? moze zacznij nalogowo myslec o maszynach rolniczy to tez z pewnoscia zaczna ci sie snic pozdrawiam