Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szz

poród w prywatnej klinice - ile to moze kosztowac ?

Polecane posty

Gość szz

jesli ktoras z was rodzila w prywatnej klinice lub orientuje sie w kosztach takiego porodu porsze o informacje. z warunkow kotre by mnie interesowaly jest pojedyncza sala z łazienką, poród tez osobny, nie tak ze kilka kobiet na sali rodzi oddzielone od siebie parawanami albo boxami. Dobrze by bylo jakby klinika zapewniala znieczulenie lub cesarke na zyczenia a personel byl mily i po urodzeniu dawał wskazówki odnosnie karmienia piersia, trzymania dziecka itp

Gość głupia obietnica się ciągnie
Ja za sama cesarkę płaciłam 25 tys. Poród - bez komplikacji, trwający do 2h - ok. 70 tys. Każda kolejna godzina - 15 tys

Kurcze, skąd te ceny? Ja to wszystko miałam za darmo w moim rodzinnym miasteczku. Rodziłam z mężem w sali porodów rodzinnych, sala z łazienką, obok salka gimnastyczna . Personel miły i pomocny.

Klinika Eskulap w Wapienicy jest podobno bardzo dobra. tyle ze nie wiem skąd ty jesteś bo możne masz daleko

Gość szz
ceny z pierwszej odpowiedzi są zaskakujące. Szukam taniej prywatnej kliniki bo boje sie złych warunkow w szpitalu. Marzyłam o dziecku juz od liceum i nie chce zeby ta chwile mi cos popsuło. Nasłuchałam sie duzo o porodach w zwyklych szpitalach i nie chce ryzykować.

Klinika Eskulap w Wapienicy jest podobno bardzo dobra. tyle ze nie wiem skąd ty jesteś bo możne masz daleko

Gość szz
ja Mazowieckie

u to daleko. musisz poszukać,popytać znajomych. ja tez kiedyś w prywatnej klinice chce rodzic bo o pobliskich szpitalach tez się nasłuchałam. chociaż jedni mówią tak a drudzy inaczej

Gość kafeteryjny klikacz
poszukaj w googlach ja rodziłam prawie 3 lata temu w białymstoku i płaciłam za cesarkę na parkowej 1500 zł. obsługa fachowa i wogłe miłe wspomnienia

Gość szz
o dziecko dopiero zamierzam sie starac ale postanowilam ze najpierw uzbieram na godny poród. nie dam sie potraktowac jak zwierze.

Gość moja bratowa rodzila niedawno
6000 w krakowie sam porod +dodatkowa opieka pareset za dzien

Gość szefowa szefów
po co ci prywatna kilinika? wybierz pańswowa dobrze wyposażoną:)