Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementynka34

Która z was jest w związku z rozwodnikiem z dzieckiem??

Polecane posty

Gość klementynka34

hej kilka lat temu rozstałam sie z chlopakiem ona mnie zostawił dla innej. Ona zaszła w ciążę ożenili się. Byli 3 lata małżeństwem teraz się rozchodzą z winy żony wiem że go zdradzała nie dlatego że mi on to powiedział tylko dlatego że ją znam wiem jaka jest. On jej wybaczał te zdrady chciał ratować rodzinę dla córeczki ale już nie daje rady miał nadzieję że ona się opamięta ale nic z tego więc sie rozchodzą. On chce wrócić do mnie przez ten cały czas odzywał się do mnie pisał smsy jak do koleżanki co słychać często pisał że już nie może z żoną wysiedzieć ale chce dla córki wiem że ojcem jest wspaniałym.Jak był z nią w związku nigdy nie składał mi żadnych dwuznacznych propozycji traktował mnie jak koleżankę zdarzyło się że napisał że żałuje że mnie zostawił wie co stracił ale nigdy nie pisał że odejdzie od żony był z nią za wszelką cenę dla dziecka wciąż był zdołowany ale jakoś jej wybaczał. Teraz już nie daje rady rozchodzą się. Chce się ze mną spotkać porozmawiać mówi że będzie walczył znow o moje serce porozmawia z rodzicami żeby sie nie bali że znów mnie skrzywdzi. Ma nauczkę od życia. Wiem że taki związek wymaga z mojej strony dużo poświęceń myśle że jestem na nie gotowa. Czy któraś z was była w takiej sytuacji? wyszło wam??

Gość frgfhfgh
daj sobie z nim spokoj, jak mozna chciec wrocic do takiego frajera? znudzilas mu sie, zostawil cie dla innej, z nia sie ruchal a teraz co? znowu do ciebie ma wrocic i z toba seks? ja bym sie brzydzla takiego :O miej honor do siebie jakis...

Gość 3534534
ZOSTAWIŁ CIĘ DLA INNEJ!!!!! jakie te baby glupie :O i jak go broni, ojej, tatuś cudny dla córeczki, i z rodzicami pogada, no cud miód!

Gość meggiiwe
nie dołujcie dziewczyny jeśli sama twierdzi że wie jaka jest jego żona i go zdradzała kilkukrotnie to nie jest takim sku***synem jeśli potrafił z nią być pomimo tylu zdrad. To widocznie on by musiał też unieśc się honorem i od razu po pierwszej zdradzie odejść a tego nie zrobił.Mnie facet też zdradził wybaczyłam mu i nie żałuje teraz nasz związek jest mocniejszy prawdziwa miłość wszystko przezwycięży. A na kafe siedzą same wygodne Panie co w życiu chciałby mieć miód niczym sie nie przejmować ja właśnie podziwiam osoby które mimo trudności walczą o uczucie!!!