Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzna

Dieta kefirowa...planuję 14 dni.

Polecane posty

Gość bezzna

Dzisiaj drugi dzień, czuję się lżejsza, nie mam wypełnionego żołądka. Wczoraj wypiłam ok. 1 l kefiru i dużo wody niegazowanej z cytryną. Planuję pić jeszcze herabaty ziołowe, zielone itd, ale to piję zawsze. I dołąże do tego jedynie mleko, które uwielabiam, a w szczególności ciepłe. Myślę, że to nie popsuje efektu diety. Może ktoś dołączy?

Bezsens. Efekt jojo murowany, bo jedyne, co tracisz na tej diecie to masę mięśniową i wodę, możliwość przybrania z powrotem niemal natychmiastowa. Polecam zbilansowaną dietę i ćwiczenia.

Gość bezzna
niekoniecznie, ja znam osoby ktore schudly z 10 kg, bo nie jadly, bo nerwy itd i teraz jedza normalnie i nie tyja

Witam Panie!:) Mysle jedna,ze to nie jest najlepszy pomysl,potem przewaznie czlowiek ma ochote na wszystko i po 2 tagodniach rzuca sie na wszystko:P Lepiej powoli,mniej i skutecznie!!! Naprawde dziewczyny,Pozdrawiam serdecznie i przemyslcie to:)

Gość bezzna
Skoro przytyłam przez obżarstwo i to w krótkim czasie, to teraz najpierw chcę to szybko zwalić, a potem zdrowo się odżywaić.

No tak!wlasnie szybko wagi przybywa,ale sie jej truno pozbywa:) niestety-wiem cos na ten ten temat"odchudzam sie cale zycie":):):P Jesli Tobie taki sposob szybkiego dchudzania pasuje to zycze wytrwalosci i super wynikow::D Pozdrawiam:)

Gość ola z wawy
bezsens jedyna droga do zdrowegi i trwałego ubytku wagi to mniejsze porcje jedzenia i ruch

Gość bezzna
ja tez sie z tym zgadzam, ale najpierw chce schudnac, a pozniej dalej chudnac juz zdrowo, a wolniej....bo tak to wiem, ze nie wytrzymam. I juz nigdy nie przytyc!! Bo kefirze zaczne jesc duzo warzyw, owocow i dlaej duzo nabialu

Gość bezzna
Super :) ile masz do zrzucenia?

Gość bezzna
dziś 3 dzień, rano się ważyłam i 2,3 kg mniej :))) Czuję się dobrze.

Gość bezzna
4 dzień mija i świetnie się trzymam :)

Gość olcia_888
bezzna,... a jak tam twoja kefirowa dieta w święta i w weekend? :>

Gość hggffg
Ja zaczęłam po swiętach, od poniedziałku 2 stycznia i dalej trwam, piję same kefiry/maślankę, ewentualnie mleko, trochę chora jestem to zdażyło się herbatę z miodem i cytryną + herbata zielona, ziołowa. Weekend mi w niczym nie przeszkadza, nie kusi mnie. Nawet alkoholu nie piłam, ale to pewnie tylko kwestia jakiegoś wyjścia i pewnie nie będę moga zrezygnować :D ale z jedzeniem wytrzymam te 14 dni, czyli do niedzieli 15 włącznie :)

Gość bezzna
8 dzień a ja czuję się rewelacyjnie :)

Gość kaśka z małą córcią
efekt jojo masz murowany po tej diecie!

Gość bezzna
zdziwisz się, że nie :) po pierwsze wiele nie schudłam, nie widać tego, a po zacznę jeść mało i zdrowo :) a to mnie super oczyiści, poza tym gardło miałam chore i i tak nie byłam w stanie nic jeść

Gość bezzna
czuję się na tej diecie rewelacyjnie, dziś mój 9 dzień. Piję same kefiry, maślanki, mleko i herbaty. Sporadycznie zdarzyło mi się wypić kawę. Nie widzę jakiś dużych efektów schudnięcia, ale doczekam już to 14 dni.

Witam.Ja zaczełam wczoraj.Niestety nie dałam rady na samych kefirach.Zjadłam 2 ugotowane jajka i twarożek,który sama zrobiła z lososiem i szczypiorkiem.Może za dzień lb 2 jak żołądek mi sie trochę skurczy wystarcza mi same kefiry,mam nadzieję.Pozdrawiam i wyrzymałaości życzę.

Gość bezzna
Ja jestem dziś w trakcie 10 dnia, bez żadnych "wpadek" Piję różnie, ale ok. 1 litra dziennie kefirów maślanek, dodatkowo melko z cynamonem, bo lubię. Oczywiście herbatę, wodę i musiałam zażywać syropy i tabletki do ssania na gardło, ale to raczej nic nie zmieni. Albo zdażyło mi się wypić herbatę z miodem i cytryną, bądź mleko z miodem, bo to choróbsko mnie dopadło :(

Gość bezzna
niestety dopiero w sobotę będę miała możliwość zważenia się, więc pewnie dopiero zważę się w poniedziałek rano to napiszę

Gość bezzna
Ale szczerze przestaję odczuwać głód i zastanawiam się nad tym czy w ogóle coś jeść od poniedziałku (planowałam po prostu zdrowo się odżywiać, jeść mało, nie jeść ziemniaków itd) czy po prostu nie jest, a jak będe głodna to jakiś owoc czy coś..

w ciągy 14 dni zrzucisz trochę wody i mięśni .po zakończeniu diety organizm szybko to uzupełni wodą i czystym tłuszczem. dżizas.

Gość bezzna
nieprawda, wiele osób ją stosowało i chwali sobie. Ja wiele nie schudłam, po zacznę stopniowo wdrażać jedzenie w małych ilościach i będzie dobrze :)

I kolejny dzień mija.Ja dzis wypiłam 2 kefiry i zgrzeszyłam,pomieważ w celu dalszej kontynuacji diety zamówiłam sobie parowar i własnie dzis przyszedł,hm,no i oczywiście skorzystałam z niego zjadłam kawałek ryby na parze,pareę różyczek kalafiora i kawałek ziemniaczka.Ja to chyba nie mam silnej woli.No ,ale i tak jest lepiej ,a niżeli moje poprzednie odżywwianie.Pozdrawiam:)

Gość bezzna
ja się trzymam, chcociaż dziś trochę słabo się czułam, ale to przez to, że mało śpię... Ale wytrwam jeszcze te 3 dni, skoro sobie tak postanowiłam :)

Witam,chyba zaczyna mi sie żołądek kurczyć ,bo mam coraz mniejszy apetyt.Będzie coraz lepiej.Ale czuje sie rozdrazniona i jakas zmeczona.Ale dam rade,tymbardziej ,że na wadze zaczyna byc roznica.

Gość bezzna
Ja dziś skończyłąm 12 dzień, jeszcze tylko dwa dni...dziś czuję się trochę słabo...ale miałam ciężki dzień. Od poniedziałku zacznę powoli wychodzić z kefiru...planuję zjeść za cały dzień 3 owsianki + marchewki surowe.