Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka nie mam jacka

23 lata dziewica rozmawiace o tym ze swoimi kolezankami

Polecane posty

Gość sagala koko tajemnica
wiele ciekawych książek na temat dziewictwa możesz znaleźć na Chomikuj wystarczy tylko poszukać http://chomikuj.pl/?page=474757

Gość prawiczus 343
Ja jestem prawiczkiem i mam 29 lat

Gość boskie bueno...
Agatka nie ma Jacka, bo potrzebuje Wacka:) Więcej luzu i dystansu do siebie, i życia and radosnego podejścia do seksu

Gość Basieńkai
bmblondym ooo to znaczeni się pomyliłam. Myślałam, że jesteś: a) zgorzkniałym prawiczkiem b) łatwą laską na męskim nicku Serio tak myślałam :D A teraz uciekam już 🖐️

Gość magalaga
jesli ktos podchodzi do zycia wyłącznie konsumpcyjnie, to nic dziwnego ze wstrzymywanie się z seksem uwaza za cos niezrozumiałago i smiesznego. Bo po co odmawiac sobie czegos co jest przyjemne a przeciez zawsze mozna sie rozstac jak pojawią sie problemy. Chociaz jestem zadeklarowaną ateistką, zgadzam sie w tej częsci z naukami koscioła - seks jest piekny jesli pojawia sie w stałym, trwałym związku, gdzie jest miłość, zaufanie, akceptacja i szacunek. A takiego etapu nie osiągnie się po poł roku spotykania się. Co nie zmienia faktu ze postawa niejakiej Basienki ktora tam gdzies wyzej rzuca sloganami jak "porządność", "zasady i wartosci" w zwiazku z tym ze dumnie trzyma swoj "skarb" (tutaj padlam :D), jest conajmniej smieszna. Naprawde dziewczyno cenisz sie az tak nisko ze jedyną wartoscią jaka posiadasz jest dziewictwo? Dorabianie sobie ideologii do normalnego stanu i szumne nazywanie sie wkołko niesamowicie porzadnym i wyjatkowym tylko z tego powodu jest co najmniej zenujace i infantylne

jesli ktos podchodzi do zycia wyłącznie konsumpcyjnie, to nic dziwnego ze wstrzymywanie się z seksem uwaza za cos niezrozumiałago i smiesznego. Bo po co odmawiac sobie czegos co jest przyjemne a przeciez zawsze mozna sie rozstac jak pojawią sie problemy mieszasz trochę, co ma konsumpcyjne podejście do życia z seksem? Jeśli ktoś uważa seks za towar to wtedy dopiero robią się problemy. Jeśli dwoje dorosłych ludzi się spotyka i zaiskrzy pomiędzy nimi, to po cóż ze zbliżenia intymnego między dwojkiem ludzi , chwilami , przyjemności i uniesień robić jakąś świętość?

Gość magalaga
Dlaczego swietosc? Im dalej od swietosci w łozku a blizej do perwersji tym lepiej. Uwazam jedynie ze seks powinien byc ostatnim, kulminacyjnym etapem wzajemnego poznawania siebie i budowania fundamentow zwiazku. Zreszta ujełam to w drugiej czesci mojego poprzedniego wpisu i nie chce mi sie powtarzac

Gość vgfbgbhgnjhmn
bmblondyn to stary chooj, zbok i strasznie ograniczony dziad, cierpiący na religiofobię i jarkofobię 🖐️

Gość ona ale nie dziewica
bmblondyn to ze twoją starą ktoś przeruchał dobrze przed tobą nie znaczy że masz się na dziewczynie wyzywać.

Gość on się nie wyżywa tylko
racjonalnie tłumaczy że składanie skarbka temu jedynemu to infantylność i dziecinada

Gość ona ale nie dziewica
ja też uważam ze składanie skarbka dla jedynego jest po niekąd wierzeniem w mit o wielkiej i jedynej miłości i o jedynym facecie :P Ale nienawidzę jak ktoś się wpiedziela w życie innych i zagląda komuś co ma miedzy nogami :O

Gość jaka reklamma
Ty nademna- raz piszesz jako kobieta raz jako mezczyzna-zdecyduj sie:O

Gość uważajcie dziewczyny, bo jak
będziecie traktować dziewictwo jako SKARB a jednak facet was rzuci to się nie pozbieracie. mam taką koleżankę, dziewczyna nie odejdzie od męża który okazał się palantem no bo w końcu oddała mu swój skarb i przecież już nikt jej nie zechce. nie gloryfikujcie tak dziewictwa, bo się przejedziecie. nie namawiam do bzykania z kim popadnie, można mieć i 1 partnera całe życie, ale błagam, jaki skarb?