Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka nie mam jacka

23 lata dziewica rozmawiace o tym ze swoimi kolezankami

Polecane posty

zalicie sie? itd...

hmm

Gość wiem co mówe...
lepiej nie mów tego swoim koleżankom chyba że masz do nich duże zaufanie.

hmm do jednej mam, do drugiej takie srednie zaluje ze powiedzialam

nie jestem zakonnica, nie bylam w zwiazku na dluzej

Gość bhgnhjmnjm
bmblondyn sperdalaj zwyrolu stary 🖐️

Gość Basieńkai
Ja mam 24 lata i jestem dziewicą, moje koleżanki o tym wiedzą. Z chłopakiem jestem od 2 lat, wcześniej byłam w 4letnim związku, no i kilka takich przelotnych. Uważam, że to jest poważna decyzja, więc poczekam z tym raczej do ślubu. I jestem dumna z tego.

Gość szczera opiniaaaa
a po chooj to mówić koleżankom? to twoja prywatna sprawa, wogóle nie rozumiem po kiego ludzie ciągle tylko o tym seksie gadają - takimi przechwalankami próbują chyba zrewanżować sobie nie udane życie seksualne choć nie jestem dziewicą to nie zamierzam z nikim dzielić się własnym życiem intymnym, za bardzo c enię sobie prywatność

stary zwyrol, to jest JarKacz, a ja jestem normalnym facet, co sie urodził troche prędzej od ciebie i tym samym, więcej przeczytałem książek, zostałem inżynierm a potem ojcem, a nawet dziadkiem a ty, bidulko, co masz oprócz trzepania boberk?????

tez bym nie mowila tylko jedna zapytala....

Gość Basieńkai
A czemu niby nie mówić, co to jakaś tajemnica wstydliwa? Ja tam mam porządne koleżanki, jedna ma np. 25 lat, związek 4letni i też jest dziewicą. Z moimi koleżankami przyjaźnię sie od kilku lat, o wielu sprawach rozmawiamy, więc o tym też można :) W ogóle kiedyś to to było normalne, że dziewictwo się trzyma do ślubu, a nie daje się na prawo i lewo :O

tylko nie za długo, bo ten klejnot, szybko traci na wartości, i to tak prędko, że w wieku około 30 lat ma juz wartość osylującą około zera.

ja nie czekam do slubu, chce tylko poznac faceta takiego z ktorym bym to chciala zrobic tylko tyle... jak do tej pory przyciagam samych przyglupow

Gość Basieńkai
wiesz, to Twoje zdanie. Jeżeli np. rozstanę się z facetem i do 30tki nikogo nie znajdę, to na pewno nie będę na siłę szukać. Mężczyzna musi się wysilić i nastarać, musi zasłużyć - a w zamian będzie miec mnie na wyłączność, będzie pierwszym i jedynym:)

Gość Basieńkai
agatka nie mam jacka - nie spiesz się :O:O:O poczkaj na tego jedynego, który to doceni!

madrze mowisz, ale ja nie wiem czy znajde tego jedynego... stracilam nadzieje

Gość zakręCONAzoola
Ja i mój chłopak zawsze omijaliśmy ten temat w rozmowach ze znajomymi :) aż jedna nie wytrzymała i zapytała czy żyjemy bez seksu :) byliśmy wtedy razem ze 4 lata seks był, ale w głowie jej się nie mieściło, że można o tym nie rozgłaszać

03.01.2012] 14:47 [zgłoś do usunięcia] Basieńkai wiesz, to Twoje zdanie. Jeżeli np. rozstanę się z facetem i do 30tki nikogo nie znajdę, to na pewno nie będę na siłę szukać. Mężczyzna musi się wysilić i nastarać, musi zasłużyć - a w zamian będzie miec mnie na wyłączność, będzie pierwszym i jedynym no to zaopatrz się w jaśka, byś mogła sobie popłakać nocą, oazowa naiwniaczko.

Gość Tetsuo S.
Co do spraw miłości/seksu/itd. Dziewczyny (bo widzę, żę są tutaj takie które były w dłuższych związkach etc.) chyba trochę przeceniacie jednak fizyczną miłość (jasne, że jest o niebo lepsza gdy kochamy się z miłości, z osobą która znamy, sznaujemy, szalejemy niż z przypadkową panną/facetem), ale niech zacytuje (po drobnej modyfikacji): "Nie będzie głosu z nieba, ani błyskawic, aniołów, gór czy kamiennych tablic." Dodatkowo u dziewczyn podobno jest jeszcze jedna sprawa, im później zaczniecie tym może być mniej przyjemnie bo ponoć kobiety "uczą" się "tej" przyjemności z fizyczności z czasem, w przeciwnieństwie do facetów którzy dostają ją "od ręki" (takie z nas mężczyzn proste stworzonka na szczęście). Oczywiście fajnie, że się szanujecie, swoje ciało, wiarę, macie takie przekonania itd. czy tam czujecie że to nie "czas" to zapewne tak jest, lub (może to dam niektórym do myślenia), że to poprostu nieodpowiedni partner. Ja o ile jestem w stanie zrozumieć, krótkie związki bez miłości fizycznej to dłuższe (4lata sic!) to już nie. Jednak taka fizyczność także cementuje. PS. Żeby nie było, że offtop, to wasza seksualność i związki intymne nie koniecznie są na pokaz i nie trzeba o tym rozmawiać, nawet z koleżankami. Pozdrawiam.

Gość Basieńkai
naiwna? :) bo znam swoją wartość? kogos tu chyba boli, że nie ma porządnej dziewczyny. Mój facet jest dumny z tego, że się szanuję i że bedzie pierwszym. Zresztą, pewnie jesteś łatwy, po ja gadam z tobą, mamy inne priorytety. Agatka - znajdzie się na pewno :) Ja przez rok byłam sama i traciłam nadzieje. Ale nie szukałam nigdzie na siłę i nagle się pojawił :) niespodziewanie, jak grom z jasnego nieba :) musisz być tylko cierpliwa, na pewno się zakochasz🌻

Gość Basieńkai
Tetsuo S. - a tak, ja byłam w 4letnim związku i dobrą decyzję podjęłam, bo już nie jesteśmy razem. A tak bym żałowała, że mój tego skarbu nie dostanie.

ja najdluzej w zwiazku bylam ponad miesiac.... jak poznalas swojego faceta?

Gość Tetsuo S.
Basieńka, oczywiście nie chciałem nikogo obrazić czy coś, jeżeli teraz Mówisz, że dobrze zrobiłaś (z tym 4 letnim związkiem) to zapewne tak jest, nikt tego nie podważa. Fajnie, że są dziewczny które traktują swoje ciało/seksualność z szacunkiem;)

03.01.2012] 14:59 [zgłoś do usunięcia] Basieńkai naiwna? bo znam swoją wartość? kogos tu chyba boli, że nie ma porządnej dziewczyny. Mój facet jest dumny z tego, że się szanuję i że bedzie pierwszym. Zresztą, pewnie jesteś łatwy, po ja gadam z tobą, mamy inne priorytety Jeśli jedyną twoją wartością jest pajęczyna miezy nogami i związana z tym zołzowatość, to masz wartość chyba dla araba, co będzie sie z twojego dziwictwa a potem przykladnie walił po mordzie.

Gość Basieńkai
Ojej, to faktycznie miałaś pecha :( Mojego obecnego faceta poznałam w barze, w swoje urodziny :) Wszyscy się zmyli i zostałam tylko ja i kumpela. I wtedy przysiadł się mój facet z kolegą i tak się poznaliśmy w moje urodziny :) Moich poprzednich poznałam: 1) przez koleżankę - on jej przekazał, że mu się podobam i poszłyśmy pod jego blok :) 2) na dyskotece 3)na stopie jak jechałam z koleżankami do szkoły :D:D:D 4)on mieszkał w bloku mojej babci i tak się poznaliśmy 5) no i obecny - w barze :)

Gość Basieńkai
hahah widzę kompleksy spore:D leczone na babskim forum:)

Gość boskie bueno...
Widze, ze nic sie nie zmieniło. Problemy podobne lub te same. Widzi tu ktoś różnicę między mówieniem o seksie w sposób naturalny a ekshibicjonizmem? Prywatna sprawa, co kto mówi ale i niech ma świadomość, czy druga strona chce o tym słuchać. Dziewictwo jest w porządku ale często przereklamowane a otaczanie kultem jest przesadą. Jeśli dziewczyna decyduje się na sex bez nacisków i uprzedzeń, to powinna zrobić to z wybraną osobą a nie przeczołgiwać kolesia przez lata no chyba, że koleś tak lubi, bo inaczej jest to dla mnie chore a z tym jedynym to nie przesadzajcie. Dziś może być jedyny a jutro już nie. Życie bywa zaskakujące i ulotne, więc po co się i sobie wkręcać za wiele? Nie nawiązuję przez to do rozwiązłości, ale rozluźnić gorset trzeba. W USA moda na kluby dziewic i prawiczków okazała się bzdurą, bo dziewictwo kojarzyło się tylko i wyłącznie z brakiem penetracji pochwy członkiem a inny sex był dopuszczony i naturalny. Zanim zobaczycie czarne i białe popatrzcie na inne kolory i odcienie szarości.Howgh!

15:23 [zgłoś do usunięcia] Basieńkai hahah widzę kompleksy spore leczone na babskim forum żadnych kompleksów, a forum akurat jest ogólne. Po dwudziestu latach małżeństwa, to nie muszę leczyć żadnych kompleksów. Mając za sobą i przed sobą wszystkie mozliwe kombinacje seksualne, mogę sie tylko śmiać z tych głupich gęsi, co myślą, że mają między nogami cudo, a mają to co wszystkie, piczkę którą trzeba dobrze przeruchać by sie lepiej żyło i miało humor i chęci do życia , sisusiumajtko.