Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjdę po kasę

ILE DACIE NA KOLĘDĘ ???????????

Polecane posty

Gość i co ja robie tu u uuuu
to tylko zdejmij ze mnie ten czar i bedzie wszystko ok :D ale rano bo w nocy sobie jeszcze posnie :D

pozmuszjmy sie odrobine :P

o jak faj ie :D zasrane n sie zacina :p

Gość jestem,i ,,,
teraz podszywy beda mialy żer:P Mc Gayver 😍 i to nie zart. ale ja nie potrafie nic z tym zrobic,taką mam konstrukcje. pa

ale pa czy papa?

Gość i co ja robie tuu u uuuu
:P no dawac

Gość moja)kollll
opowiadala bo maz pracuje w lo z ksiedzem ze ten po raz pierwszy mial taka kolede jakas babcia...do niego ..o ze sie kiedzu chcialo tak drzec na 4 pietro po 10 zl bo ja tyle tylko dam.to sie zupelnie ksiedzu nie opłaci.. a u jakiegos malzenstwa pyta o chodzenie do kosciola,a cie sie wierca kreca i wreszcie....no bo my prosze ksiedza bierzemy takie tabletki i strasznie po nich puszczamy bąki ,,i nie mozemy chodzic do koscioła ten wymiękł:P

Gość _For_You_only
do rana prawie czulam ze ktos o mnie mysli.... i po co to nam,jak zadnego porozumienia nie ma,ciagle wychodza pretensje zycie teraz jest ciezkie,pelne problemow nie ma sensu ich sobie dokladac,zarywac noce,nie chce Ci przeszkadzac,ukladaj sobie zycie,masz wielkie szanse jeszcze na wszystko samo sie to nie teleportuje o czym tu pisalismy,a zadne pewnie nie ma sily ani odwagi podjac sie czegokolwiek, prosze mnie nie obarczac sprawami o jakich nie mam pojecia,nikomu w zycie sie nie wtrącam,zrozumialam wszelkie aluzje,czyli nic sie nie zmienilo,constans... i nie rozgrzebuj w kółko przeszłosci bo to po prostu jest bolesne. najlepiej nie wchodzmy sobie w droge,pozdrawiam🖐️

My prawdopodobnie nic w tym roku nie dajemy na kolędę :) do końca przyszłego tygodnia nie ma nas na liście, a potem wyjeżdżamy na wakacje i jest duża szansa że nas ominie wizyta księdza :p

Gość sexfantazja X
na moich drzwiach wieszam znak drogowy z przekreślonym czarnym pederastą.

Gość PENER Z GŁUSZY
NA CO!!!!!

Gość sexfantazja X
jak u mnie chodzi mafia,po domach,to wieszam na drzwiach znak drogowy z przekreślonym "czarnym-pederastą"

Gość PENER Z GŁUSZY
PÓZNIEJ WYDAJĄ TO NA DZ....I

Gość mercedesa
nic nie daje nie wpuszczam koszularzy do domu

Gość TAKIEGO WAŁA JAK POLSKA CAŁA
NIC NIE DAM, ANI GROSZA, DO DOMU NIE WPUSZCZĘ DARMOZJADÓW MOŻE KIEDYŚ NA WSIACH, W MAŁYCH SPOŁECZNOŚCIACH KOLĘDA MIAŁA ZNACZENIE I INNY WIMIAR, GDZIE KSIĘŻĄ TROSZCZYLI SIE O SWOICH PARAFIAN I BYŁA TO FORMA DIALOGU, ALE DZIŚ, W MIASTACH W BLOKACH, TO PRZYKRYWKA DLA BRANIA KASY ZA NIC, W POLSCE WIĘKSZOŚC LUDZI ŻYJE PONIŻEJ STANDARDU NA JAKIM ŻYJĄ KSIĘŻA I JESZCZE MAJĄ COŚ IM DAWAĆ, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA POŚWIĘCENIE NIC NIE DAJE, IDE W ZAKŁAD ŻE W POLSCE JEST W WIĘCEJ WYPADKÓW, ŚMIERCI, POŻARÓW DOMOWYCH NIŻ W KRAJACH NA ZACHODZIE GDZIE KOLĘDY NIE MA