Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizaknapotęgę

czy przed lizaniem c..pki trzeba umyć zemby.

Polecane posty

Gość lizaknapotęgę

Na początku zaznaczam że dbam o higienę ale i tak nurtuje mnie jedna wątpliwość. Otóż bardzo lubię robić żonie minetkę, ale czy mam specjalnie z tej okazji dodatkowo myć zęby czy wystarczy jak wymyje po obiedzie. Lubię lizać wieczorem.

zęby warto myć zawsze :classic_cool: po lizaniu też bym zalecał :P

Gość lizaknapotęgę
Tak, no ja zawsze myję zęby rano i po obiedzie i po lizaniu też oczywiście. Ale czy przed samym lizaniem też trzeba, czy wystarczy jak się myło wcześniej. A jeśli trzeba to czy lepiej zwykłą pastą czy jaskąś owocową. Dodam że akurat nie lubię myć zębów przed samym lizaniem. Bo pasta zabija w moim odczuciu smak kobiecej ci..pki.

Gość nigdy nie myłem zębów przed
lizankiem, po to czasem pastylka jakaś

Gość lizaknapotęgę
Ja chyba też nie będę mył przed, w ogóle smaku nie czuć. Ale może wypowie się jakiś lekarz.

Gość lekarz i ksiądz w 1
odjebało ci synu

Gość lizaknapotęgę
No co? To poważne pytanie. Czy tylko zboki mają prawo się na tym forum nakręcać. To co człowiek nie może normalnego pytania zadać? Zamiast tak obscenicznie, to lepiej mi odpowiedz jak taki mądry jesteś.

Gość Jagodka666
OBOWIAZKOWO CHLOPAKU!

Gość Dokładnie i obowiązkowo
ponieważ swoje bakterie ,które masz między zębami możesz w cipce zostawić. I co wtedy???????? Choroba weneryczna murowana

Gość Wowka
No nie powiem niektóre posty to naprawdę przegięcia, ale to ciekawe jak to jest z tymi bakteriami czy to prawda?

Gość mówienie o bakteriach to
bzdura, żadne bakterie z jamy ustnej nie zagnieżdżą się w pochwie, z chęcią przeczytam źródło skąd pochodzi taka informacja inne niż bo tak/ja wiem lepiej, każda bakteria ma środowisko w którym żyje i w innym najczęściej ginie Co więcej mycie zębów może zwiększyć ryzyko przenoszenia chorób gdyż często przy myciu zębów podrażniamy dziąsła i tworzą się mikroranki , z których wcale nie musi płynąc krew przy wypluwaniu pasty --------------------------------------------------------------------- "Brushing the teeth, flossing, undergoing dental work, or eating crunchy foods such as potato chips relatively soon before or after performing cunnilingus can also increase the risk of disease transmission, because all of these activities can cause small scratches in the lining of the mouth." http://en.wikipedia.org/wiki/Cunnilingus#STD.2C_oral_cancer.2C_and_other_risks "Avoid brushing or flossing your teeth before or after giving someone oral sex as this can sometimes cause your gums to bleed." "Brushing your teeth or using mouthwash before and/or after oral sex does not protect you against getting or passing on infections." http://www.fpa.org.uk/helpandadvice/sexuallytransmittedinfectionsstis/oralsex "Do not brush or floss your teeth right before you perform oral sex. Flossing and brushing may cause small tears in the lining of the mouth, increasing exposure to any viruses that may be present." http://www.stateuniversity.com/blog/permalink/College-Students-and-Oral-Sex-What-You-Need-to-Know.html

Gość BielunieMajtunie
Powiem tak, mnie mąż to lubi bardzo tam lizać, każdorazowo jest to elementem gry wstępnej ale nie przypominam sobie żeby leciał do łazienki i mówił "Kochanie chwileczkę, muszę tylko umyć ząbki" no dajcie spokój. Jestem 5 lat po ślubie, on liże ją codziennie za wyjątkiem (okresu) i jeszcze mnie żadne bakterie nie zjadły.

Gość magda2121
najlepsza jest soda kaustyczna

Gość BielunieMajtunie
Ale tą sodą kaustyczną to twój sobie myje zęby czy tobie myje?

Gość Lizaknapotęgę
Dziękuję za poradę, zdecydowałem po przeczytaniu artykułu że więcej nie będę mył zębów przed lizaniem c..pki, to dla mnie ważny dzień, wreszcie będę mógł się w pełni cieszyć smakiem mojej kobiety, jest taka pyszna. Dziękuję za opinie.

Gość Lalka Sekretarka
No to smacznego. hihi

Gość Jaca304x

Zwłaszcza jak się spuści