Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiu1111

dziwne zachowanie koleżanki na imprezie sylwestrowej.

Polecane posty

Gość jasiu1111

Nurtuje mnie taka sprawa na niedawnej imprezce. Moja koleżanka po wypiciu sporej ilości samogonu przestała się z jednym imprezowiczem. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że jest dosyć konserwatywna w tych sprawach a sama mówiła ze ten facet nie jest w jej gustach. Gdy rano przyszła do pokoju gdzie spałem ze swoją dziewczyną powiedziała że niemal go zgwałciła (ale ciężko mówić o sytuacji gdy kobieta gwałci mężczyznę). Spodziewał bym się tego po różnych osobach ale nie po niej. Dodam ze jakiś czas temu zakończyła związek i pewnie nie uprawiała seksu ze trzy miesiące a jej były cały czas się do niej dobija a ona nie chce go więcej na oczy widzieć, każdy sms czy prezent działa jej na nerwy. Gdy trochę wytrzeźwiała (a zaraz po obudzeniu miała 2.75 promila) humor jej się pogarszał, a do dzisiaj ma z tego powodu małą depresję. Sama nie wiedziała co nią kierowało i ja tego nie jestem w stanie zrozumieć. Może mi któraś z was nieco objaśnić co mogło motywować dosyć grzeczną dziewczynę do dzikiego seksu z dopiero co poznanym gościem?

Gość jasiu1111
piszcie prętko bo chcę sobie zjechać pod wasze wpisy

Gość Ped-ro
Z tekstu wynika, ze rzecz sie dziala chyba na komendzie, bo ktos musial jej te promile zmierzyc :-)

Gość poi0987
Gdy trochę wytrzeźwiała (a zaraz po obudzeniu miała 2.75 promila) miala alkoholmat przy sobie?????????????????????????:D:D:D:D durne prowo

Gość juz widzę jak jakiś kierowca
daje innym swój zapas ustników od tak by sobie zmierzyli

Gość jasiu1111
Ja mam alkomat, kupiłem bo jestem zawodowym kierowcą, wypić lubię a praca mi odpowiada dlatego nie ryzykuje.

Gość Nie Snobka Lula
a ja mysle ze to pisze wlasnie autorka tejze sytuacji tylko boi sie zostac okrzyknieta wścieklizną macicą czy ku^&% no bo wiadomo jak to z kultra kafe