Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

PYTANIE WAŻNE

Polecane posty

hej mam pytanie czy w dzisiejszych czasach mozna zyc bez prawka? czy da sie jakos kupic prawo jazdy ? kto z was nie ma i nie zamierza miec prawka? piszcie

Gość Anorektyczny_chudzielec
A jaki masz problem?

Gość dsdjdaa
ja mam 24 lata, brak prawka...dlaczego? bo się boję! teraz zmieniły się przepisy egzaminów to już w ogóle bryndza

Gość dsdjdaa
Mogłabym dać egzaminatorowi ale zawsze mogę trafić na heteroseksualną kobietę więc się boję :o

Gość dsdjdaa
podszywy na tym forum to pojebusy

Gość tg890
dsdjdaa....... skoro boisz sie prawka, to nie zapisuj sie bo przez takich bojaźliwych kierowców co mają głowę w przedniej szybie i czekają pół dnia żeby wyjechać z uliczki są wypadki na drogach . Autorze... nie wiem czy można kupic prawko, ale lepiej zdaj legalnie, takich kiedys zawsze złapią i to dobrze :P

Gość !i znów bijatyka!
bez prawka da się żyć, unikniesz piratów dorogowych no i bez ciebie będzie jednego mniej na drodze :D

a gdzie mieszkasz? ja nie zdałam juz 7 razy teraz mam niedługo 8 podejscie i boje sie ze nie zdam glupio mi troche bo mam chlopaka u ktorego w rodzinie wszyscy maja prawko i czuje ze dziwnie na mnie patrza chce wkoncu zdac i miec spokoj ale jakos nie mam szczescia co mam zrobic bo wykoncze sie psychicznie tym bardziej ze jezeli wyjde za niego za maz to bedziemy mieszkac na wsi a nie w miescie i zastanawiam sie czy bede jezdzic do pracy jak nie bede miala prawka pomocy

Gość !i znów bijatyka!
coś nie tak jak nie zdajesz za 8 razem może się nie nadajesz na kierowcę? nie umiesz się posługiwać skrzynią biegów :D

Gość dsdjdaa
bez przesady..to że się boję iść na prawko nie oznacza,że byłabym beznadziejnym kierowcą :O moja siostra też się strasznie bała a jest dobrym kierowcą i pokonuje dość spore trasy aktualnie i wszystko ok.

Gość Anorektyczny_chudzielec
1000 zł. egzaminatorowi i masz zdany egzamin :) Tylko musisz dorwać go gdzieś na boku żeby Cię nie sfilmowali :classic_cool: