Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gwiazdka91

czy to ciąża?

Polecane posty

Witam, mam niemały problem.. otóż zastanawiam się czy mogę być w ciąży. Ostatnią @ miałam 4 listopada i trwała do 9 listopada od tamtego czasu @ brak, w grudniu zero! Współżyłam z chłopakiem na początku grudnia , zabezpieczylismy się i wszystko było ok, nic się nie stało. dodam do tego, ze skonczyl poza.. mna. Okres w spodziewanym terminie się nie pojawił, zrobiłam test po około 1,5 tyg po spodziewanym terminie @ i wynik wyszedl negatywny. Pracuje fizycznie , chodze przemeczona, czasem spie po po 5 godz a nawet zdarzalo sie ze po 4 tylko, wynikało z tego, ze mialam sporo na głowie, prace, studia, terminy prac mnie gonily i siedzialam po nocach z tym a rano do pracy, w weekendy studia, troche stresu było ogolnie ze wszystkim. Byłam w listopdzaie kilka razy przeziebiona , moj organizm byl dosc osłabiony z tego wzgledu ze sporo pracowalam i troche nieregularnie do tego małe ilosci snu... Przed świetami pobolewał mnie lewy jajnik, takie uczucie jakby ktoś kuł szpilka, pozniej pobolewal z lekka prawy, ale to ustalo. Myslalam nad tym czy nie mam przeziebionych jajnikow , bo taka opcje do siebie etz dopuszczalam, z tego wzgledu, ze warunki w pracy nie zawsze sa dobre, czasem pracuje w zimnym.. ale bole ustały. Piłam krwawnik,rumianek, pokrzywe, bo z reguly to zawsze na moj organizm dzialalo jak spozniala mi się @ a teraz nic. Od paru dni mam uczucie takie lekkiego, naprawde bardzo lekkiego skurczu w podbrzuszu, piersi wieczorem mam nabrzmiale jak przed okresem a w ciagu dnia normalne. Chce na dniach zrobic drugi test, bo nie wiem co myslec... Nie wiem czy to jakies objawy ciazy czy tez moze mam faktycznie cos z jajnikami? dodam iż mniewam nieregularne miesiaczki i cykl trwa mi niekiedy okolo 35 dni nawet. A takiej dlugiej przerwy jak teraz nie mialam dawno juz, słysząłam tez o tym, ze mogl mi jden cykl poprostu wypasc i ze okres powinnam dostac w nastepnym terminie ale nie wiem.... ;/ poradzcie cos!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować