Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam zrobic?????

Kto sie zna na komputerach ??? POMOZCIE !!!!

Polecane posty

Witam, od pewnego czasu mam problem z internetem , wogole sie na tym nie znam dlatego prosze o pomoc kogos kto ma na ten temat jakies pojecie Mam router bezprzewodowy dlink i od jakiegos czasu bardzo czesto przerywa mi internet, np. jak odejde od kompa i nic na nim nie robie to po jakis 5 min rozlancza mnie z internetem zasieg mam dobry , i widze ze internet jest tylko nie na moim kompie, wtedy daje polacz i dopiero za ktoryms razem zalapuje i laczy mnie z netem czasami takze w trakcie ogladanie jakiegos filmu tez przerywa niewiem co mam zrobic moze mam cos zle w ustawieniach wogole sie na tym nie znam , mam system windows 7 POMOZCIE PROSZE!!!

podbija temat bo jak narzie to chyba nikt nie wie albo nie chce wam sie pisac:-(

Gość poadspkasdadffdasfhfg
tez tak mam- nie wiem tez wlasnie dlaczego tak jest.. podbijaj temat moze ktos odpowie ps. takze mam windows 7

routery dlinka są chujowe- też taki mamy i zdarza się, że niby chodzi, a wszystkie 3 laptopy mamy rozłączone z netem i chodzi sieć domowa. ja mam 7, na pozostałych dwóch jest vista, więc to nie kwestia oprogramowania. router trzeba zresetować i chodzi grzecznie dalej, do następnego rozłączenia :o

Gość heellooh
Najpierw przeskanujcie skanerem antywirusowym ja polecam jako staly program comodo internet security mozecie pobrac tez dr web cureit i przeskanowac.Jezeli nic nie znajda to pobawcie sie w ustawieniach internetowych.

helloh- mój mąż naprawdę zna się na komputerach i jeżeli on sobie z tym nie radzi, to chyba jednak kwestia routera, nasz jest po prostu już stary.

Gość poadspkasdadffdasfhfg
helloh ale co komputer (dysk) mam zeskanowac?? po co

Gość shycbuhvbc
Ja miałam coś podobne z neostrady. Przyjechał serwis i gość powiedział, że te routery to najgorsza chińska tandeta i kupiliśmy nowy no i działa bez zarzutu.

Gość mam ruter za 8 dych zCarrefour
firmy pentagram, myślałam, że będzie problem samej skonfigurować. Wszystko mi pyka bez zastrzeżeń... Może masz znajomego, który się zna na sieciach bezprzewodowych, sprzęcie i możesz zapytać? Kafeterianie raczej nie znają się na komputerach:P Jeśli zasięg mówisjest ok., czyli masz dobry sygnał, to hmm. Może po prostu ruter Ci szwankuje. A czy sieć jest poprawnie skonfigurowana i zabezpieczona? Ale wiesz, ja się nie znam i mogę sobie tutaj tak gdybać do wieczora...

Gość shycbuhvbc
A dysk masz przeskanować bo możliwe, że masz złośliwego neta, który rozłącza ci neta:)

Gość mam ruter za 8 dych zCarrefour
A co do pakietu Comodo Internet Security to jak najbardziej się zgadzam - darmowy i bardzo dobry firewall i antywirus w jednym. Zabezpiecz swój komputer, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. Wirusy czy ataki też chyba mogą być przyczyną problemów z połączeniem, także nie ma co czekać;)

Gość Pulcheria...
Masz włączoną opcję wyłaczania portu usb przy dłuższym nieużywaniu

hallo, wie ktoś co mam zrobić aby zablokować neta aby inni nie mogli z niego korzystać??? gdzie mam wprowadzić hasło??? mam windowsa 7, wprowadziłam wszystkie ustawienia routera, działa bez zarzutów ale net jest ogólnodostępny:(

hallo, wie ktoś co mam zrobić aby zablokować neta aby inni nie mogli z niego korzystać??? gdzie mam wprowadzić hasło??? mam windowsa 7, wprowadziłam wszystkie ustawienia routera, działa bez zarzutów ale net jest ogólnodostępny:(

Gość GigaNEcik
Pobierz za darmo dokumentację jak zbudować komputerową sieć domową opartą na TCP/IP dla twojego cyfrowego domu. Opis jak podłączyć i skonfigurować AP (Access Point), WiFi (wireless), router, Windows XP, Win7, drukarkę sieciową, domowy serwer plików i odtwarzacz HDTV podłączony do telewizora wraz ze sprzętem audio-video. http://cyfrowydom.net/download.html