Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo000aaanna

czy nie zaszkodziłam swojemu dziecku????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Jo000aaanna

Ciaża wpadka, cieszę się. Ale przez ostatnie 7 dni zjadłam 7 tabletek aviomarinu, ponieważ jestem w podróży. Mam chorobe lokomocyjną, nie wiedziałam, że jestem w ciaży. Wracam do Polski za 3 dni. Co robić? Mogłam zaszkodzić dziecku? 5 tydzień ciazy.

Gość zelowka
Może spytaj o to lekarza, a nie internautów?

Gość poi0987
BEDZIESZ MIALA POJEBANE DZIECKO, COS JAK TY

Gość Jo000aaanna
Zapytam, za 3 dni gdy tylko wroce do Polski...

Gość podaj jakie masz
pytałaś już wiele razy i jak widać odp. cie nie zadowalają. Zapytaj więc swojego lekarza.

aviomarin jest lekiem narkotyczynym :/ nie mam pojęcia jak to jest :/ niby dziecko na samym początku jest dobrze chronione i ciężko mu zaszkodzić, ale zapytaj lekarza jak tylko wrócisz do pl i więcej już tego nie bierz kup coś na bazie imbiru jak np lokomotiv

Gość podaj jakie masz
a poza tym nic swoim panikowaniem nie zmienisz. A stres też negatywnie wpływa na dziecko.

z tego co wiem to ci nie powinno zaszkodzić mojej koleżance na silne wymioty lekarz w ciąży pozwolił brać avomarlin

Gość łamigłowacz
miałam podobną sytuację i moje dziecko ma wadę wrodzoną, chociaż całą ciąże mówiono mi, że wszystko jest idealnie. Dowiesz się jak urodzisz, zamartwianie może tylko pogorszyć, staraj się o tym nie myśleć,dbaj o siebie, jest duża szansa że wszystko będzie dobrze.

Gość łamigłowacz
stres na prawdę może mieć gorszy wpływ niż te tabletki

Gość takasprawa
Specjalistą nie jestem, ale jeśli to 5 tydzień, to panuje takie nieoficjalne przekonanie, że 'wszystko albo nic'. Czyli albo poronisz (co się nie stało!), albo nie będzie to miało żadnego wpływu na dziecko.

Gość jakiemu dziecku
jeszcze nie urodzilas

Gość Jo000aaanna
jaką wadę ma Twoje dziecko? Wyczytałam właśnie, że lożysko zaczyna działać około 4 tygodnie po zagnieżdzeniu, a do tego czasu dziecko czerpie wszystko z ciałka zółtego i tlen z krwi matki. Podpytam o to lekarza. Bo to by rzeczywiscie znaczyło, że jest za malutkie aby mu ten aviomarin zaszkodził. smile