Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaduu

MOJ MAZ ZA DUZO PIJE POMOCY

Polecane posty

Gość Maaduu

moj maz pije zdecydowanie za dużo mam z nim 2 dzieci niedocieraja do niego argumenty ze krzywdzi tym mnie dzieci i siebie niszczy ale on twierdzi ze na leczenie nie pojdzie i zebym to ja mu pomogla grozby klótnie tez niepomagaja jak ja mam mu pomoc

Gość popoipooipoip
wyrzuc go. to jest najlepsza pomoc.

Gość hwdpxx
zostaw dziada bo tylko dzieci na tym cierpią może separacja mu uzmysłowi że was rani

Gość popoipooipoip
wyrzuc go. to jest najlepsza pomoc.

Gość Maaduu
myslalam o tym ale zalezy mi na tym aby sie wyleczyl nie chce krzywdzic dzieci tym ze sie rozstane z nim wiem ze je bardzo kocha

Gość *Idiotka ****
pomóz mu zapisując go na leczenie zamkniete w jednym z osrodków terapii dla alkoholików :P Nie jestes w stanie wyleczyć alkoholika, to on sam musi ruszyc dupę i iść na terapię... albo na ileś kolejnych terapii. Twój maz jest cwaniaczkiem, bo zwala na ciebie swój alkoholizm samemu nic nie robiąc w tym kierunku. Typowy manipulant, jak każdy alkoholik :classic_cool:

Gość jak niby mamy ci pomóc
?? Czego od nas oczekujesz?? jakiego sobie wybrałaś, takiego masz. Teraz albo rozwód, albo cierp. nie ma innego wyjścia.

Gość trudno komuś takiemu pomóc
,,hwdpxx zostaw dziada bo tylko dzieci na tym cierpią może separacja mu uzmysłowi że was rani" To nie takie proste.... Mój mąż pije od trzech m-cy i też mam dość.Nie tyle ja co dzieci...wczoraj do 2 spaliśmy w samochodzie...tzn dzieci spały, ja myślałam....

i chyba jutro będzie w końcu trzeźwy...

Gość a ile on pije?
2 piwa dziennie?flache cala?

Gość krycha.zabrze
łatwo wam tak mówic bo chyba nie byliscie w takiej sytuacji

mój mąż to przeważnie 12 piw

Gość *Idiotka ****
za to znamy alkoholików którym picie wymkneło sie spod kontroli...:O TYLKO TWARDA RĘKA, alkoholik to manipulant ...

ja postawiłam sprawę jasno wczoraj.Pojechałam po teściową .Uryczana z dziećmi wpadłam do niej.Zawiozłam do synusia i pojechałam. Kupiłam na stacji Anonse.Chciałam wynająć mieszkanie....potem jednak zmieniłam zdanie. To ja mam z dziećmi tułać się po wynajętych mieszkaniach i kombinować , a z jakiej racji? Tyle lat ciężko pracowałam na dom, aby teraz pijakowi go zostawić? O nie....Wróciłam do domu, spał. Resztę nocy spędziłam u córki w pokoju.Zjawił się rano przepraszać , zresztą jak zwykle. Nie odzywałam się.Powiedziałam krótko, jak chce pić to niestety ma opuścić dom.Jak go nie opuści to wzywam Policję.Obiecał ,że nie będzie, a chwilę później sześciopak tyskiego stoi na stole...No to ja butelka po butelce rozbiłam o ścianę.Ale miał minę...Po południu kolega podrzucił mu kolejną partię .Musiał do niego dzwonić.Zrobiłam to samo...poszedł potulnie spać...teraz siedzi w salonie i trzeźwieje do końca....Mam nadzieję,że od jutra będzie trzeźwy...

Gość kevin sam w nowym orleanie
Zakrec mu kran w kuchni.

,,niedocieraja do niego argumenty ze krzywdzi tym mnie dzieci i siebie niszczy ale on twierdzi ze na leczenie nie pojdzie " Do mojego niby docierały, bo ciągle mówił,że mam rację i od jutra nie pije. Na leczenie nie pójdzie, bo on nie jest alkoholikiem, bo ręce mu się jeszcze nie trzęsą.

,,kevin sam w nowym orleanie Zakrec mu kran w kuchni." umrze na kaca

Gość *Idiotka ****
.Mam nadzieję,że od jutra będzie trzeźwy... nie, on bedezie trzeźwy JUTRO, a pojutrze albo za tydzień bedziesz miła poprawkę. Wykop go na terapię, najlepiej zamknietą kilkutygodniową