Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqdwqdqdwd

swiat jest taki ,ze

Polecane posty

Gość dqwdqdwqdqdwd

jak jestes piekna ,albo bogata np to wszyscy cie kochaja , nikt ci nie robi przykrości z nielicznymi wyjatkami a jak jest odwrotnie to za wiele osob nie jest milych dla ciebie wiem bo bylam brzydka teraz jestem ladna i widze roznice jak mnie ludzie traktuja

Gość yhtfdrtgdg
tez to widze, ludzie zupelnie inaczej mnie traktowali kiedy podczas kuracji izotekim mialam czysta ladna twarz :(

Gość dqwdqdwqdqdwd
nawet w gimnazjum jpod koniec ak wyladnialam ( na poczatku nikt mnie lubil i bylam tzw kozlem ofiarnym) to nagle wszyscy mnie polubili ,zaczelam miec kolezanki , zaczelam byc zapraszana na imprezy .. nawet oceny zaczelam miec wyzsze ,a mniej sie uczyłam! teraz jestem na studiach , przez tamte problemy w dziecinstwa nadal mam pewne problemy w kontaktach z ludzmi ,ale nad tym pracuje ale kazdy jest dla mnie mily nawet ludzie w bankach ,urzedach tylko czasem sie zdarzy ,ze ktos jest nie zbyt mily ,ale to z innych przyczyn nie sadzilam ,ze uroda ma az takie wielkie znaczenie nie tylko w milosci

Gość njkhy
Niestety taka jest prawda. Kiedyś byłam przy kości, niezbyt atrakcyjna. Później dużo schudłam, wyładniałam, "wyrobiłam się" jak to mówią wszyscy wkoło. Nagle stałam się popularniejsza, bardziej lubiana... Ale naprawdę przykre jest w tym to, że sama w taki sam sposób szufladkuję ludzi, po prostu taka jest nasza ludzka natura.