Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca_babaaa

O co chodzi z tymi nagraniami na youtube?

Polecane posty

Gość pytajaca_babaaa

Przegladajac ostatnio youtube...myslalam ze juz nic mnie nie zdziwi a jednak ....znazlam mnostwo filmikow nagrywanych przez mlodsze czy starsze babki odnosnie kosmetykow, bubli, jakis ciuchow, na których na kazdym medytuja i omawiaja wszystko ze szczegolami;) i zastnawialam sie w czym tkwi fenomen ...czy one cos zarabaija na tym...czy tak bardzo im sie nudzi w domu i nie maja nic bardziej konstruktywnego do roboty i robia to dla idei? ;) moze ktos wie ?;) zastanawialo mnie tez skad ludzie maja tyle forsy zeby co rusz kupowac sterty ciuchow i drogich kosmetykow i gadac o tym na youtube :) tutaj przykladowe linki jakie znalazlam: http://www.youtube.com/results?search_query=kosmetyki&oq=kosmetyki&aq=f&aqi=g4&aql=&gs_sm=e&gs_upl=967l2172l0l2349l9l9l0l2l2l1l319l1071l0.2.2.1l5l0

Gość ...ot..co...
kazdej marzy sie zostanie ekspertem yt - taka wyrocznia jaka obecnie jest kasia tusk :D

Gość antrianne
Czują się niedowartościowane w życiu realnym, są chore,albo może,nie potrafią się w niczym zrealizować,nie wiem,trudno powiedzieć.

Gość tez nie kumam
hmm jeszcze zeby kase czepaly na tym to rozumiem ;) ale tak z nudow....musza miec ubogie zycie

Gość ogladam te filmiki
Interesują się tym, i chcą to przekazać ludziom niektóre paplają co ślina na język przyniesie, ale niektóre gadają naprawdę z sensem. Sama mam kanał na yt nie nagrywam, ale mam kilka dziewczyn za subskrybowanych i oglądam. Nie wnikam dlaczego to robią czy się nudzą, ale większość to fajne dziewczyny miło się ogląda i można wielu rzeczy dowiedziec. Mają nawet swoje fan page na facebooku z pokaźna liczbą osob ktore to lubie czy jak to sie mowi. Sa juz znane i lubiane w jakis sposob "slawne". Mnie nie przeszkadza to. Za niektore recenzje dostaja darmowe kosmetyki, moze i kase.

Gość mnie sie podobaaaaa
;)