Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miltriii

PIERWSZY RAZ NA SOLARIUM

Polecane posty

Gość miltriii

na ile czasu trzeba iśc do solarium zeby mieć delikatna opalenizne a nie czerwone poparzenia?? po pierwszy razie będzie widać juz opalenizne?

Gość hwdpxx
zobaczysz rak cię dopadnie

Gość wielkie mi zeczyO_o
ja bylam na 7 minut jak na pierwszy raz i bylo ok,skóra troszenke zaczerwieniona ale potem zbladla i zmienila lekko odcien tak po 3 razach

Gość miltriii
rak po pierwszym razie na solarium? daj spokoj....

Gość miltriii
o faktycznie solarium kosztuje majątek 1 zł za minute;]

Gość hwdpxx
rak się już czai

Gość wielkie mi zeczyO_o
ja chodzilam 3 miechy na solarium i jakos raka nie mam:classic_cool: za 2 razem i za kolejnymi chodzilam juz na 10 min

Gość miltriii
ale jesli pojde tylko raz na solarium to bede miała delikatną opalenizne??

Gość wielkie mi zeczyO_o
nie,nie bedzie efektu musisz przynajmniej z tydzien pochodzic

za takie 10 minut to 10 zł a tak conajmniej 3 razy to już masz 30 zł policz sobie ile byś chodziła razy w mcu a ile w całym roku, rzeczywiście to taki mały koszt bo za minutę 1 zł:( też zejdzie ta opalenizna i co z tego będziesz miała? moim zdaniem tylko brzydką skórę być może raka i mniej kasy w portfelu bo wydasz na kremy nawilżające i na balsamy więcej niż normalnie żeby doprowadzić swoją skórę do normalności

Gość ona ale nie dziewica
No dokładnie, weź zainwestuj w dobre peelingi i jedwab do ciała. Lepsza blada skóra ale za to aksamitnie gładka i delikatna niż pomarańczowa pomarszczona i przesuszona od solarium..nie mówiąc o zapachu spalenizny :D Opalisz się naturalnie jak będzie lato.

nie rozumiem ludzi, ktorzy mają parcie na solarium, to samo tyczy się tipsów czy paznokci żelowych , już lepiej pomalować jakimś ładnym lakierem w skali roku też wyjdzie taniej, mam wrażenie że ludzie nie potrafią oszczędzać

Może poprostu nie wszyscy muszą oszczędzać i dla nich pieniądze to akurat nie argument. Ale fakt, zastanowiłabym się nad stanem skóry po takim solarium.

znam osobę z mojego otoczenia dla której pieniądze nie były problemem, powodziło jej się, kupowała złotą biżuterię, kupiła samochód z salonu a teraz mieszka na wynajmowanym mieszkaniu i chodzi do swojej matki na obiady bo nie ma za co żyć i jeździ na rowerze, smutna prawda ale idzie wyciągnąc wnioski i daje do myślenia żeby samemu nie popaść w skrajną nędzę przez rozrzutność