Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gej ukryty bez przyszlosci

jestem gejem, zakochalem sie w koledze

Polecane posty

Gość gej ukryty bez przyszlosci

jestem przerazony, za 3 miesiace mam slub, kocham moja narzeczona a tu takie cos :( nie wiem co robic, kolega działa na mnie elektryzujaco, bardzo mnie podnieca i pociaga od strony emocjonalnej. co mi radzicie?

Gość sqwsq
Ty sobie żartujesz? Twoja narzeczona wie, że jesteś biseksualny, jesli nie homo? nie żeń się jeśli ją kochasz

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Człowieku jesli sie z nią ożenisz zmarnujesz jej życie a taki związek dlugo nie przetrwa. Żal mi dziewczyny ale musisz jej to powiedziec jak najszybciej oczywiscie przed ślubem.

Gość likkitbabee
mam podobnie. jestem po slubie pare lat a zakochałam sie w facecie bi ,ktory jest aktualnie w zwiazku z innym facetem- masakra.

Gość alieen78
zapropnuj jej trójkąt

nie żeń sie tylko ja skrzywdzisz badz szczery powiec jej prawde to najlepsze rozwiazanie

Gość aididj23
znam takie małżeństwa i albo żona to zaakceptuje albo koniec

Gość biiiiiiiiiii
Heh, troche za pozno na odpowiedz, ale mimo to opisze moja sytuacje. To nic, ze zaraz mnie jakies homofoby tutaj zlinczuja, mam was w d@pie :-D A wiec jestem zdecydowanie Bi i jestem z tego faktu naprawde dumny. Z perspektywy czasu, bo zanim sam to zaakceptowalem troche minelo powiem wam, ze teraz sie tego ani nie wstydze, ani zbytnio z tym nie ukrywam. Jak bylem w szkole sredniej zaczeli mnie koledzy podniecac. Niby nic, ale nie moglem sie powstrzymac zeby nie patrzec pod prysznicem na ich sprzety. Oczywiscie najpierw mnie to przerazalo. Podkochiwalem sie w moim przyjacielu, nawet go podgladalem pod prysznicem, ale wiedzialem, ze on jest hetero, ja zreszta tez mialem zawsze jakas laske u boku. Jakos tak po 18tce przytrafil mi sie oral z facetem i wiedziale, ze jest przyjemnie. Obecnie mam nieco ponad 30 lat, wspaniala zone ( o mojej seksualnosci powiedzialem jej przed slubem ), ktora mnie akceptuje i wspanialego przyjaciela z ktorym jestem tez juz z 8 lat. Kochamy sie z zona nadal jakby w dniu slubu, a z nim widuje sie raz w tygodniu na wspanialy MM i jestem najszczesliwszym czlowiekiem pod sloncem.

Gość amjmadg
dlatego lubie gejow i les a nienawdze bi - puszczalskie to jak widac wyzej, zonaty a rucha sie na boku porazka

Gość biiiiiiiiiii
Dlaczego porazka? Moja zona wie, ze moze mi dac tylko wsyzstko jako kobieta i zdaje sobie doskonale sprawe, ze f@@ta tez mi potrzeba :D Rucham sie na boku w jej swiadomosci i za jej przyzwoleniem. Nie mozna kogos lubic czy tez nie tylko dlatego, bo jest x - seksualny!