Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stomatoloszka z powołania

PRZESTAŃCIE SIAĆ PROPAGANDĘ NT NOWEJ LOSTY LEKÓW

Polecane posty

Czytam to forum i łapię się za głowę "eksterminacja biednych i chorych", "zbrodnia na narodzie", "umrę na progu szpitala" NIE WIERZCIE W TE BREDNIE! TROCHĘ ROZUMU! Żaden pacjent nie został zostawiony bez leków. Na liście są wszystkie zamienniki, tylko że pacjentom (i lekarzom niestety także) nie chce się "przestawiać" na nowy tryb leczenia. TE LEKI NICZYM SIĘ NIE RÓŻNIĄ, tylko i wyłącznie nazwą. Wystarczy trochę się zainteresować i od razu znajdzie się zamiennik leku dotychczas stosowanego Od lat trwał proceder sprzedaży leków refundowanych za granicę (przodownikiem były tutaj Czechy) i ciesze się że nareszcie ten proceder-bandycki i złodziejski-ukrócono i utrudniono. Nie rozumiem strajku lekarzy pieczątkowego -przecież to tylko zamieszanie, które powoduje że pacjent musi dwa razy chodzić po tę samą receptę Nie wierzcie w te pierdoły powypisywane na forach typu "miałam lek za 1 zł, teraz mam za 5000 bo to zwykle kłamstwa" Wspólna marża na leki-GENIALNE-na całym świecie to funkcjonuje bez zarzutów, nie może być tak że małe apteki upadają kosztem wielkich korporacji Trzeba jeszcze dopracować kwestię odpowiedzialności za źle wypisany stopień refundacji. Zazwyczaj sprawdzają to pielęgniarki, więc jest to tylko kwestia organizacji Tę ustawę traktuję jako kolejny sukces rządu Donalda Tuska

Gość Pan Prezez Gejtyp
wypierdalaj mitomankao i kłamczucho jebana asystentko stomatologiczna i podszywaczko obrończyni siebie pod pomarańczą i nieudana chwalipięto :o

Gość 54765475554
W dupie byłaś gówno znasz. 🖐️ To jest jawna eksterminacja osób chorych. Odpal swój mały móżdżek i zastanów się chwile nad tą listą.

Gość gość
"Trzeba jeszcze dopracować kwestię odpowiedzialności za źle wypisany stopień refundacji. Zazwyczaj sprawdzają to pielęgniarki, więc jest to tylko kwestia organizacji"I o to głównie chodzi. Nikt nie "czepia" się całej reszty ustawy.Wczoraj rozmawiałem z wysokim funkcjonariuszem NFZ i z tego co się dowiedziałem, tylko o to chodzi.

Gość funkcjonariusze to byłi w
w mo, ub i zomo

Gość gejzzz
a te paski dla cukrzyków?

Gość gość
Funkcjonariusz to osoba sprawująca funkcje... W tym wypadku wysoką, wazna...

Weź idź ty idiotko spać lepiej bo pierdoły piszesz !!!!! Mam rodziców cukrzyków i kurwa mama mówi ze paski będzie kupować jedno opakowanie na miesiąc bo nie będzie jej stać bo życie jest tak drogie w tej chujowej Polsce !!!!!!!!!!!!!!! Teraz tak władze robią żeby czlowiek zdechł przed przejściem na emeryture !!!!!!!!!!!!!!!

Gość ale pierdzielisz stoma
znajoma choruje , płaciła 1,6 za ileś tam pasków teraz 32 złote.Te same paski.Zresztą ty podobno w pakistanie czy uk to się zajmij 9 , poszukaj ich w szczękach

Gość g8idea
a tak wogóle.. to jeśli tak ta ustawa godzi w interesy koncernów farmaceutycznych to jak to się stało, że przeszła? uświadomcie mnie niezorientowanego żuczka?

Gość gość
"Mam rodziców cukrzyków i k**wa mama mówi ze paski będzie kupować jedno opakowanie na miesiąc bo nie będzie jej stać bo życie jest tak drogie w tej ch*jowej Polsce !!!!!!!!!!!!!!!"Nie stac ją na 3.20 x np 3 ? Czyli 12.60 raz na miesiąc ?

Paski mama kupowała za 1zł albo za darmo więc to jednak jest eksterminacja chorych ...... ciekawe jak cukrzyk na najniższej emeryturze głodowej wytrwa co ? a dla tuska to lepiej żeby wszyscy zdechli tak jak dla kaczorów i innych posranych idiotów !!!!

Gość gość
"to jeśli tak ta ustawa godzi w interesy koncernów farmaceutycznych to jak to się stało, że przeszła?"Po na szczescie nie koncerny o tym decydują...

Gość gość
"Paski mama kupowała za 1zł albo za darmo więc to jednak jest eksterminacja chorych ......"A teraz musi wydac 12.60... Po prostu straszne...

Shatyn - nie wszyscy są tak bogaci jak ty !!! Leki miesieczne dla mojej mamy kosztują ok 160 zł dla ojca tak samo więc policz sobie kiedy paski i inne leki podrożeją... !!!

Gość shatyn tyle dziennie
wydaje na psychotropy, mops mu refunduje

shatyn- To kurwa daj za jedno opakowanie 12 zł gdzie idzie 5 opakowan w miesiącu !!!!

Gość gość
Podrożały paski... Ale kwota 12.60 nie jest kwoptą ogromną.Większość leków nie podrożała tylko staniała. A jeśli jakiś podrożał to przewaznie istnieje tańszy zamiennik.A ja nie jestem bogaty.

Ci co nie wiedzą i nie mają takich problemów i udają takich bogatych jak pan shatyn pierdolą głupoty i tylee... ich to nie dotknie ale większość ludzi tak...

Gość gość
"shatyn- To k**wa daj za jedno opakowanie 12 zł gdzie idzie 5 opakowan w miesiącu !!!!"Jedno opakowanie kosztuje 3.20 a nie 12

Gość i9i Veto i9i
shatynowi Donald zmienia pieluche

Gość gość
"Ci co nie wiedzą i nie mają takich problemów i udają takich bogatych jak pan shatyn pie**olą głupoty i tylee... ich to nie dotknie ale większość ludzi tak..."Nie jestem bogaty za to dośc powaznie chory...

Gość Weż się naucz swój nick pisać
bo mnie razi w oczy:/ stmoatolobrrrrr

Gość gość
No to Max...Uszkodzone serce po trzech zawałach...Co proponujesz ?

Gość mamusia synusiaaaaa
na liscie nie ma Nutramigenu :-( zamiast 10 zl kosztuje 35 :-(