Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynaaa 23

Dziewictwo - tracić, nie tracić?

Polecane posty

Gość justynaaa 23

Mam 22lata, jestem dziewicą, nie miałam wcześniej jakiś tam facetów na poważnie. Od października przeniosłam się na studia do Krakowa. Mam nowych znajomych, trafiam na facetów, których lubię, ale którym chodzi raczej o seks. Koleżanki mi mówią, ze powinnam to zrobić i nie czekać dłużej na księcia z bajki. Może i bym chciała, ale trochę się boję no i jestem pewnie kiepska w tych sprawach. Co myślicie?

Gość Zuzanna Amelia ###
Zacznij zaliczac facetow na ilosc a potem bedziesz sie miala czym pochwalic kolezankom.

nie patrz na innych, rób wedle tego co czujesz, trzeba życ w zgodzie z sobą, a doradców traktować z przymrużeniem oka

Gość justynaaa 23
Chyba bym chciała, ale boję się bólu i tego, ze będę beznadziejna.

Gość blue lagoon...
Justka jeśli koleżanki mówią, że powinnaś to zrobić, niech cię same rozdziewiczą:D Jesteś głupia czy nie wiesz o co chodzi? W twoim wieku wypada już wiedzieć czy i co czujesz a nie co pieprzą durne koleżanki. Jeśli czujesz ich opinie a kolesie są fajni to dawaj w picz. Jesli chcesz być potraktowana ciekawiej niż na zaliczenie to poszukaj ciekawego gościa, bo że będzie to ten jedyny do końca, nie masz się co łudzić. Bez stresu, presji i paniki. Błona to kawałek skóry ale to nie znaczy, że byle facet ma być tam wpuszczony. Rycerze...Nawet Shrek nim nie był a jednak się zmienił i o to właśnie w tym chodzi. O nabieranie kształtu i dojrzewanie do pewnych rzeczy w miarę samodzielnie

Gość blue lagoon...
aaa i sex to radość, odkrywanie, uczucia i zabawa a nie ból, stres i jazdy

Koleżanki chcą Cie zeszmacić, bo nie chcą żebyś była lepsza od nich. Wiadomo że dziewczyny nie przyjaźnią się raczej prawdziwie, tylko są bardzo zazdrosne i życzą "przyjaciółkom" źle.

Gość justynaaa 23
Hmmmm... w sumie to myślę tak: że bym chciała, bo jestem w takim wieku, bez partnera, bez miłości na koncie i chciałabym móc się bawić i kochać się z facetami na których mam ochotę. Ale się też boję, bo - raz że nigdy tego nie robiłam, dwa, że (głupie to) spotkam faceta i mu będzie przeszkadzać, ze z kimś spałam (chociaż w tym wieku to już większość osób z kimś to robiło). Boję się tego pierwszego razu, wiem że to żałośn ie brzmi:/

Gość taki jeden facet27
"i myślę, że bycie dziewicą nie oznacza bycie kiepską w tych sprawach tego nie widać" Nie wcale :P Choć powiem tak ,że seks z napaloną dziewicą dla której to jest nowość może być nieraz fajniejszy niż z blazowaną suką co z niejednego pieca chleb jadła...to tak na pocieszenie. Co to autorki to już sama musisz wiedzieć czego chcesz ..wiesz z jednej strony nie dawaj byle komu ,ale z drugiej strony też nie czekaj na "pana idealnego"...ważne to ,żeby nie zdziczeć towarzysko i czuć się swobodne w gronie facetów.

Gość abc i d
Jesli ktos mysli ze dziewictwo to kawalek blony to nie jest wart takiej kobiety i ma nizle nasrane.To sie raczej ma tez w sercu chodzi o dziewictwo a te dziewczyny co rodza sie bez blony to co nie sa dziewicami..

Gość mikikun
co rodzą sie bez błony to co nie sa dziewicami.. to by był cud na skale światowa

Gość dziewictwa się nie traci
dziewictwo sie oddaje ;)

Gość abc i d
Niestety sa dziewice bez blony takie to sobie moga chyba noge wsadzic..

Gość blue lagoon...
Just...Typuję, że oddasz się jakiemuś cymbałowi, (który nie rozumie jak wprowadzić dziewicę w świat seksu bez schiz) będąc zestresowana lub zalana albo zamkniesz się z lęku na amen, bo widzę, że nic do ciebie nie dociera poza bzykaniem jakiegoś partnera i strachem jak cholera:P

Gość taki jeden facet27
Są różne sposoby na życie ,a ty sama już powinnaś wiedzieć czy brakuje Ci faceta jako osoby do bycia z kimś czy brakuje Ci po prostu kutasa w cipce ...,a facetów masz w dupie.

Gość no pewnie ze stracic
i to czym predzej, w tym wieku to wstyd a kolezanki maja racje

Gość taki jeden facet27
fiku miku to ty dziewicą jesteś o.O ? ..w sumie nieraz widziałem po 20 twoich tematów teraz już wiem dlaczego ..aj te hormony przebrzydłe