Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość On34

Mojaa Teściowa

Polecane posty

Gość On34

Ja zrobiłem to z moją teściową jak moja żonka wyjechała na urlop . To bylo przezycie !!! najpierw mi @@@nęła a potem jej włożyłem ...! Chyba dawno nikt jej nie ru....... bo tak piszczała, że szook !!!! po 10 minutach walenia, wyssała spe.. z ku... i oblizała jaja !!!!!!!!!!!!! następnie tym razem włożyłem jej w pipee ! TAK SIE DARŁA ZE CHYBA SĄSIEDZI SŁYSZELI ! robiłem jej dobrze przez chyba około 7 minut ! a potem spuściłem sie napoczątku w ci..... a potem wejęłem go i na cy.... ona zlizała to ze siebie i kazała mie jeszcze dac spe... ale do jej buzi !! mówie wam tym razem miałem bardzo obfity wytrysk NIGDY TAKIEGO Z ŻONĄ NIE MIAŁEM !!! potem mi @@@neła ... poszlismy sie razem kąpac a ona go cały czas piesciła a potem wytrysnąłem w wannie ... ona nie wytrzymała i postanowiła mi go @@@ną po chwili mi tak go wylizała ze sama miała orgazm .. potem prosiła abym jej włożył wiec to zrobiłem ale nagle zadzwoniła do mnie żona i powiedziała ze juz przyjechała to był szoook ! ubrałem sie i poszedłem do domu ... od dzisiaj nie chce mi sie uprawiac tego z zoną !A tutaj zdjęcia z tej niesamowitej nocy.. Najlepsze są te na fotelu gdy teściowa śpi http://szort.pl/Tesciowa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować