Gość On34 Napisano Styczeń 3, 2012 Ja zrobiłem to z moją teściową jak moja żonka wyjechała na urlop . To bylo przezycie !!! najpierw mi @@@nęła a potem jej włożyłem ...! Chyba dawno nikt jej nie ru....... bo tak piszczała, że szook !!!! po 10 minutach walenia, wyssała spe.. z ku... i oblizała jaja !!!!!!!!!!!!! następnie tym razem włożyłem jej w pipee ! TAK SIE DARŁA ZE CHYBA SĄSIEDZI SŁYSZELI ! robiłem jej dobrze przez chyba około 7 minut ! a potem spuściłem sie napoczątku w ci..... a potem wejęłem go i na cy.... ona zlizała to ze siebie i kazała mie jeszcze dac spe... ale do jej buzi !! mówie wam tym razem miałem bardzo obfity wytrysk NIGDY TAKIEGO Z ŻONĄ NIE MIAŁEM !!! potem mi @@@neła ... poszlismy sie razem kąpac a ona go cały czas piesciła a potem wytrysnąłem w wannie ... ona nie wytrzymała i postanowiła mi go @@@ną po chwili mi tak go wylizała ze sama miała orgazm .. potem prosiła abym jej włożył wiec to zrobiłem ale nagle zadzwoniła do mnie żona i powiedziała ze juz przyjechała to był szoook ! ubrałem sie i poszedłem do domu ... od dzisiaj nie chce mi sie uprawiac tego z zoną !A tutaj zdjęcia z tej niesamowitej nocy.. Najlepsze są te na fotelu gdy teściowa śpi http://szort.pl/Tesciowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach