Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala2012

on poci sie podczas snu

Polecane posty

Gość mala2012

hej wszystkim, nie wiem co o tym myslec.moj narzeczony od ostatnich kilku tyg poci sie mocno podczas snu,nie tylko w nocy,mimo iz w pokoju nie jest cieplo.to sa zimne poty,posciel mozna wyciskac.. Boje sie...,jak tylko bedzie ponownie ubezpieczony za kilka dni mam zamiar go zabrac do lekarza.ostatnie lata byly bardzo stresujace.lubi zapalic maryske,czasem pije wiecej alkoholu.. nie wiem co robic.jestem przerazona.mieszkamy w pl,a on nie jest polakiem,a wiec czuje sie za niego odpowiedzialna. mieliscie takie sytuacje??jaka byla diagnoza??w necie mozna wyczytac najgorsze rzeczy,np ze moze to byc rak.... prosze pomozcie!!!!

Gość kfioguv,,,,,i9i
moj tez csie poci a nie jest bez nałogów.

Gość mala2012
dziekuje,ze jest odzew.a wiec uwazacie,ze to przez "jaranie",alkohol(oczywiscie nie upija sie codziennie,ewentualnie 1-2piwa po pracy)i pali papierosy....

Gość pocenie nocne, w tym głowy
- sprawdz poduszkę - to najczęściej objaw chorób krążenia i nadciśnienia, sprawdź mu ciśnienie i wyślij do lekarza

Gość loserka z 1987
nocne poty to moze byc objaw raka nie strasze,kiedys sie o tym naczytalam,to mowie.. spytaj,czy bola go wezly chlonnne po wypiciu alkoholu jak tak,to moze byc bialaczka albo nie zrobi OB, choc podstawowa morfologie..

Gość rrrrrrrrrrrrrrrbt
btw.. 1-2piwa po pracy to nie jest malo i normalnie..uwazaj,zeby sie nie rozpił :O

Gość loserka z 1987
niech* jesli nie ma ubezp.zdr.to mozna to zrobic za kase, tzn te badania, no ale nie panikuj poki co, moze mu po prostu cieplo..? czy jest troche "przy tuszy"?: nie panikuj, jesli czuje sie poza tym dobrze, moze zawsze tak mial ?

Gość ydrtdyresdresefs
depresja mi to podchodzi

Gość jak siadasz mu gorącymi
pośladami na twarzy to nie dziwne że się poci

Gość mala2012
dziekuje Wam wszystkim za posty.nie sadzilam,ze tak szybko ktos sie odezwie,a tu sporo was nie pozostalo obojetnymi.hmm,do"jak siadasz mu goracymi" nie napisalam tego tematu dla zartu!!! dziewczyny dziekuje Wam.nie jest przy"tuszy"raczej chudy,ma ponad 180cm wzrostu przy wadze ok.70kg,nie glodzi sie ani nie stracil apetytu,tylko no wlasnie 1-2piwa a czasem wiecej szczegolnie w weekendy mnie martwi,chociaz ja tez czasem lubie napic sie lampki wina a w db towarzystwie butelke,czasem zapale jointa,ale nie mam z tym problemu,on juz troche gorzej.byc moze to nerwy,depresja.Polska ostro nam dala popalic przez ostatni rok...,duzo stresu,zawzietosci,zazdrosci,dyskryminacji szczegolnie w pracy(jak wspomnialam na poczatku moj narzeczony jest Wegrem) Pytalam o wezly chlonne-nie bola,ale zaciagne go nawet sila w tym tyg do lekarza i koniecznie badania,dziekuje Wam wszystkim.pytalam dzis znajoma,wlasciwie 2,rozesmialy sie..... przykro mi bylo bo naprawde martwi mnie to sie z nim dzieje. ma stresujaca prace,cale dnie z chemikaliami.... Cudownie jest wiedziec,ze mozna liczyc na Wasze wsparcie i porady!!!dziekuje