Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc xd

TESS GERRITSEN POMOCY

Polecane posty

Gość prosze o pomoc xd

mam pytanie otoz ksiazka bez skupułów ktora dzis kupilam ma takie jakby rozdzialy z zimna krwia i czarna loteria i nasuwa mi sie pytanie czy ma to zwiazek z ksiazkami o tych tytulach? bo jest ksiazka bez skupulow z tymi rozdzialami i sa inne ksiazki o tych samych tytulach co rozdzialy. pozatym prosze o pelna liste tworczosci z tess gerritsen , na wikipedii nie ma wszystkiego.... pozdrawiam i z gory dziekuje

Gość K@mika
Bez skrupułów to dwie książki pod jednym tytułem. Z tego co się orientuję w Polsce ukazały się następujące pozycje Chirurg Żniwo Skalpel Mumia Autopsja Sobowtór Ogród kości Klub Mefista Grzesznik Młodość dla wybranych Opary szaleństwa Grawitacja Ciało Bez skrupułów Czarna loteria Telefon po północy Sen o miłości Zagrożenie Złodzieje serc Nigdy nie mów żegnaj Uważaj tylko, bo niektóre książki wychodziły pod dwoma zupełnie różnymi tytułami. Np. Żniwo i Dawca to dokładnie to samo. Miłej lektury!

Gość prosze o pomoc xd
oo milo wiedziec, ktore tytuly sa inne a tresc ta sama ? prosze o pomoc :)

Gość szeroka półeczka
każda pozycja est opisana, spokojnie przeglądnij i sprawdź

Gość K@mika
Młodość dla wybranych = Infekcja Opary szaleństwa = Nosiciel Zagrożenie = Bez odwrotu Strasznie mnie to denerwuje, bo już kilka razy dałam się naciąć i kupiłam książki, które już czytałam tylko pod innym tytułem.