Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ypsylonik27

4 mln Polaków wyemigrowało w ostatnich latach

Polecane posty

Gość ypsylonik27

oficjalne info mówi "około 1 mln" z drugiej strony podają 10% z każdej wsi i miasta. A wy myślicie o wyjeździe ? gdzie ? Ja myślę od paru lat, od kilku miesięcy przymierzam się na poważnie. Cała moja rodzina już wyjechała. Jestem sam 😭 Nawet jakieś kuzynki piąta woda po kisielu są za granicą. Ciężko mi się żyje w Polsce chociaż mam swoją działalność. Rodzinka co ma zawodówkę ma dużo lepsze samochody, na wszystko ich stać, zdecydowali się na dzieci za granicą, wyjeżdżają na wczasy w miejsca których nie znam nawet z TV 😭 Wszystko mają ładne i nowe. A ja się tu zabijam i nic z tego nie mam :(

Gość ewfdw
Myśłę, ale jeszcze nie wiem gdzie. Szukam kraju gdzie nie ma jeszcze zbyt wielu Polaków. :classic_cool:

Gość hrzescjianjn
a gdzie wyjechali, gdzie sie teraz wyjezdza za granice?

Gość simian raticus
Idę do zawodoowki! To jest koorwa życie! Po OHP też się żyje jak lord!

Gość ypsylonik27
Większość jest w UK, Londyn i inne miasta. Jedni chcą zostać (kupili swój dom po kilku latach za gotówkę) Ktoś tam planuje potem dalej do USA albo Australii. Dalsza rodzina siedzi w Niemczech. Jeden kuzyn w Norwegii a kuzynka w Holandii tak więc różnie. 50% pracuje fizycznie, z 30% ma lepsze prace typu biuro, reszta swoje sklepiki lub usługi.

Gość huntaHinte
moj brat siedzi w skandynawi, ma 26 lat i jest ustawiony, z 500 tys na koncie, dobra fura, fajne ciuchy, chce wyjechac do niego po szkole

bylem za mlodu na zachodzie zarobic na chate i start to jedyna szansa dla was mlodych

Gość DOŚĆ TEJ KŁAMLIWEJ PROPAGANDY
Polska się rozwija, jesteśmy zieloną wyspą chwaloną w całej unii i ludzie masowo wracają do kraju po latach kaczystowskiego terroru. Kto twierdzi inaczej jest na usługach PiSu, albo Białoruskiego wywiadu. Mam nadzieję, że zapłacicie za wasze bezczelne kłamstwa :-O 🖐️

"bylem za mlodu na zachodzie zarobic na chate i start to jedyna szansa dla was mlodych" Powrót do Polski oznacza zmarnotrawienie wszystkich oszczędności ;) i orkę od nowa za granicą.

Gość eeeheheheheh.
Tusk i jego banda ciągle powtarza - jakie to czasy są trudne, wszyscy Polacy mają oszczędzać, zaciskamy pasa, podatki, składki rentowe w górę! Gęby pełne frazesów a przed świętami banda przyznała sobie 500 zł PODWYŻKI. Pasożyty zarabiają minimum po 12,5 tys zł (nieopodatkowanych) i się nam śmieją w twarz. Polaków mają w dupie bo przecież ich diety nie są opodatkowane. K.RWA kiedy Ty ciemny narodzie otworzysz w końcu te ślepia i uświadomisz sobie, że ta banda pseudoliberałów Cię rucha w odbyt?

Gość DOŚĆ TEJ KŁAMLIWEJ PROPAGANDY
za kaczorów jadłem zalewajke i kasze z mlekiem cały tydzień,w niedziele dojadałem co zostało,a za POmazańców nie mam nic jeść niemam konta nie mam,mieszkanie już od 3 lat nieopłacane ,światło jest już odciete ze 2 lata,ale jeszcze miałam leki,a teraz to już kaplica pewnie sie powiesze na tuskowych drzwiach,w sejmie czy w jego biurze

Gość niestety.........
KONIEC SWIATA 2012, to już można liczyć godziny

Gość Napalona 42 latka
Bieżcie sie za sex i prace ,bo już niedługo koniec świata