Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamaMałpki

dziecko a prysznic

Polecane posty

hah w zlewie xD masakra jakaś , no ale czlowiek umie sie dostosowac do warunków , no dam znac własnie do nich pisze, ja umywalke mam duza ale plytka;/ i baterie umywalkowa a nie scienna

Gość Kapa świata.
Ja też mam właśnie baterię umywalkową, także ogólnie umywalka odpada. To już wolę tę wanienkę. :) Ja wiem, że ludzie mają różne warunki i trzeba przeżyć, ale wypłukiwać kupska w zlewie, w którym potem będzie się płukać jedzenie, myć talerze itp. to tak średnio miło. Ja wiem, że to jest dziecko i w ogóle, ale jednak. :)

Gość Ale problem
Nie widzę problemu z kąpaniem malucha w brodziku,na allegro są specjalne foteliki do kąpieli koszt 80-90 zł,sadza się w to dziecko i spoko luz nawet można samego zostawić nic się nie stanie bo jest bezpieczne a w narożnym brodziku bez problemu się mieści,mój maluch się kąpał w tym do 2 rż teraz już się nie mieści w foteliku to siedzi bez tego,pod pupa gumową podkładke ma to się nie ślizga

http://allegro.pl/opla-ok-baby-basenik-do-kapieli-5-kolorow-i2022111240.html masz na mysli cos takiego ? watpie zeby moj usiedział w tym on uwielbia się kapać , to juz w tej wanience chyba mu wygodniej . Ano kąpanie w zlewie jest obrzydliwe;D Raz mi się zesrał hahah tak ze musiałamw zlewie go umyc lazienka byla zajeta ale to jeden jedyny raz , a potem zlew domestosem , jakos mnie to brzydziło wiem ze to moje dziecko ale bez przesady

Gość Ale problem
Nie o to mi chodziło,tamto wygląda jak krzesełko na karuzeli,nie mogę wrzucić linka gdyż pisze z tel ale jutro wrzuce,mój mały uwielbiał w tym siedzieć bo się nie przewracał i nie ślizgal,miał wolne rączki i mógł sobie chlapać i bawić się zabawkami do bólu,tyle że ja mam głęboki brodzik to w płytkim może się nie sprawdzić chyba że woda z prysznica bezpośrednio lać bez zatykania korkiem:|

Gość Ale problem
Zapomnialam dodać że od spodu są przyssawki tak że fotelik się nie przesuwa,jak dla mnie to na prawdę super wynalazek:)

Gość Ale problem
Dokładnie o to mi chodziło,u mnie się jak najbardziej sprawdziło:)Swoją droga gdzie takie tanie znalazłas?ostatnio szukałam po ile są bo chce właśnie sprzedać swoje a że już z niego nie korzystamy to tylko zawadza:|

heh pierwsze lepsze jakie znalazłam ;) na allegro. Co za różnicA czy wanienka z gumy czy czegos czy zwykla plastikowa, ona mi tam nie przeszkadza,jak sie myjemy to wyciagamy , potem znowu chowamy, JAK dla mnie taka wanienka to bezsensu ale jak kto woli

Gość magrog
MamoMałpki różnica jest taka, że ta wanienka jest większa od tych zwykłych wanienek - przeznaczona jest dla dzieci do ok 4 roku życia. Ma korek dzięki czemu łatwo z niej wylać wode no i ma dno i boki powleczone antypoślizgową gumą dzięki czemu malec sie nie poślizgnie.

ja mam prysznic z bardzo niskim brodzikiem i mała się w nim kąpie ma teraz1,5 roku . Stawiam ją i myje a potem jest czas na zabawę. Zaczeliśmy ja kapać jak miała 6 mieś tylko my ją braliśmy na ręce i po kłopocie

aha , niewiem ide ogladac wozki dzisiaj to zobacze to wanienke o ktorej m ówisz moze akurat , tylko nie wiem czy mi wejdzie , tak ino moj jest dziwny boi sie odkurzacza i tego jak woda leci ze sluchawki jak z kranu w umywalce to spoko a jak ze sluchawki to jest przerazenie ;/ ehhhh no trudo za glupote sie płaci ^^.

Gość Kapa świata.
Czyli z korkiem miałam rację, a, że się nie zmieści to szkoda. :) A ten fotelik powyżej to nie wiem do czego miałby mi służyć. :)

ja tez niewiem do czego mi . ale przynajmiej juz sie zdecydowalam na wozek chyba hah pp pliko mini albo cybex onyx xD ale jeszcze 10 dni ...........jak nie znajde sklepu gdzie sa oba to biore coneco juupi .....choc troche dziwny

Gość Kapa świata.
No to fajnie, że udało Ci się zdecydować na wózek. :) Powiem Ci, że mój synek ma 21 miesięcy, a ja nie pamiętam kiedy ostatnio wózka użyliśmy. Pomykamy za łapkę cały czas. :)