Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PULCHNIACZEK26

Facet nie zwraca na mnie uwagi?????

Polecane posty

Gość PULCHNIACZEK26

Mam problem. Jestem bardzo kobieca mimo, że mam nadwagę. W pracy podoba mi się bardzo nas przełożony ma 28 lat i wszystkie laski na niego lecą. Już robiłam wszystko, różne triki jak spódniczka lambada, dekolt, kosząca poza i nic. On chyba jest geje! dodam, że mam prawie 168 cm i ważę 88 kg więc mam super krągłości. Nie jestem wieszakiem i moje ubrania ślicznie upinają się na mnie.

Gość Przelozony 28
A co ty myslisz gruba swinio, ze bede zwracal na ciebie uwage w pracy? jak sie nie wezmiesz do roboty, to cie wypierdole krowo!

Gość pokazałeś jej
.

Gość PULCHNIACZEK26
Nie obrażaj mnie! jesteś pewnie impotentem, bo jak byś myślał to byś mnie nie obrażał. Nie jestem grubasem!!!! w przeciwieństwie do innych wieszaków ubrania na mnie wspaniale opinają się, i nie wstydzę się tego

Może lubi kościotrupy. Może nie chce mieć problemów.

Gość naturalna 123
a impotent to z zasady nie myśli?!

Gość PULCHNIACZEK26
Uważam, że jest gejem. Za bardzo jest wysportowany i nosi przylegające ubrania. Zawsze jestem na każde jego zawołanie Wanda pozamiataj, możesz przyjść bo laska nawaliła. Możesz zrobić jeszcze jednego bona mimo, że mój czas pracy już dawno się skończył. Dodam, że faceci w bramach jak wracam do domu wariują, a też jestem odważna bo kończę do zamknięcia lokalu czyli koło 23.

Gość anna karenina ;
a nie pomyślałaś, że mu się zwyczajnie nie podobasz albo jest porządny gość i ma kobietę której nie zdradzi?

Gość naturalna 123
przenikliwa ta definicja geja

Gość PULCHNIACZEK26
Sorry laska, który facet nie zwróci uwagi na laski w spódnice lambada i dzersetowej bluzce na wpół przezroczystej?? Koleżanki same mi powiedziały Wanda w tej spódnice wyglądasz obłędnie.

No to jest gejem, a Tobie nie pozostaje niestety nic innego jak się z tym pogodzić.

Gość PULCHNIACZEK26
Do tego mam zajebisty czarny gorset i kraciastą spódniczkę szkota. Wszystko daję mu na tacy mówisz i masz!!! jak do niego zadzwoniłam to powiedział, że sorry wadna ale nie jesteśmy w pracy pogadam z tobą jak będę w barze. Na razie mam wolne. Czujecie to??

"a też jestem odważna" .... mylisz odwagę z głupotą. W związku z tym może to wyjaśnić że nie rozumiesz że ten facet może nie lecieć na ciebie bo nie jesteś w jego typie. Jak i że ma zasadę że choć by gotował to podwładnej nie przeleci (to nazywa się etyką albo zdrowym rozsądkiem bo pozwy o molestowanie do miłych nie nalezą a tym się kończą romanse z pracownicami) albo że normalnie ma kobietę i ma cię w związku z tym w...... Nie każdy facet który na ciebie nie poleci jest gejem... niektórzy lubią anorektyczki czy to robi z nich gejów?

Kup następnym razem prezent dla jego chłopaka. :P