Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfactor

Nie jestem juz atrakcyjna dla swojego faceta-nawet nie wiem kiedy tak przytylam

Polecane posty

Gość xfactor

Po ciezkich przejsciach w swoim zyciu, ciazy, rozstaniu stanelam na nogi i bardzo schudlam poznalam swietnego faceta i niestety nawet nie wiem kiedy przytylam 10kg.!!!Wiem ze mój facet mnie kocha ale daje mi do zrozumienia ze nie pociagam go juz tak jak kiedys, nie patrzy tak na mnie a ja sama zbyt pozno sie spostrzeglam ze az tyle przytylam! Najgrosze jest to ze ja zajadam stresy nerwy! Potrzebuje wsparcia pchniecia zeby wziasc sie za siebie! Jest to bardzo przykre nie byc atrakcyjna dla swojego faceta i tyeraz znow podjac skuteczna walke z nadwaga! Pomozcie dziewczyny ktora byla w podobnej sytuacji

Gość ;flmve
dieta cwiczenia i za 3 miesiace bedziesz soba

Gość kazimierz psycholog 55lat
Nikt nie byl w tak beznadziejnej sytuacji, bo nikt nie jest takim nierobem i pajacem, by pierdolic tu takie smuty.Wez sie za robote glupia babo, a nie siedzisz na forum, a maz musi na ciebie zapierdalac.

Gość xfactor
czuje sie fatalnie boje sie ze pozna kogos bardziej atrakcyjnego;-( Znacioe moze jakies urzadzenia nie drogie ktore pomoga mi w cwiczenaich w domu??

Gość anna karenina ;
pogoda dopisuje, wystarczy dres i biegaj

Znacioe moze jakies urzadzenia nie drogie ktore pomoga mi w cwiczenaich w domu?? Idz do roboty, najlepiej na budowe, nie dosc ze schudniesz to jeszcze zarobisz.

Gość xfactor
czy ja tu pisze ze jestem super ze przytylam! Po prostu przestalam sie pilnowac i przyznaje sie do tego! Prosilam o rade a nie o to zebyscie mnie zjechali tu. Mysle ze ludzie bez tendencji do tycia tylko tu pisza a nie wiecie ile pracy kosztujke nas schudniecie a przytycie to w tempie blyskjawicznym

Gość xfactor
ludzie a kto Wam powioedzial ze nie pracuje!!!Jestem nauczycielka

Gość anna karenina ;
przecież napisałam Ci - biegaj! plus dieta.

Od siedzenia za biurkiem i sprawdzania obecności w dzienniku jeszcze nikt nie schudł. Rusz cztery litery, bo tak smecac na forum nic nie zdzialasz.

Dość tanim urządzeniem jest karimata, na której możesz ćwiczyć. Polecam callanetics. Sama ćwiczyłam zaledwie 10 minut dziennie, ale codziennie!, i miałam boskie ciało. Trochę za nim tęsknię ;) Trza zacząć od początku :(

Gość xfactor
ooo pierwsze slysze o tym! Zbieram informacje czytam i sie laduje i czekam na jakies informacjew od Was

Gość ;flmve
rower stacjonarny na allegro od 150 zl kup sobie

Gość xfactor
czy ktos cwiczyl na twisterze moze w domu ogladam wlasnie takie platfromy obrotowe

Gość xfactor
A wiec od wczoraj zaczelam ostra diete!Dzis wstalam z usmiechem na twarzy silniejsza i wiem ze dam rade!

Gość osz przegapilam ciag dalszy
ostra dieta moze sie skonczyc efektem jojo i utyjesz wiecej niz te 10kg

Gość ;, ;lm;kml,
waz sie codziennie serio mi to daje motywacje nawet jak widze drobne sukcesy

Gość ptasiek nastroszony
w koncu nie na taki model sie decydowal , nagla zmiana jakosci. powinien zmienic model

Gość olgad
przejdz na dietę dukana. 1kg dziennie gubisz. Tylko musisz wytrwać Powodzenia życzę.

Gość niedlapsakielbasa
przed kazdym posilkiem wypij szklanke wody niegazowanej-zjesz wtedy mniej bo oszukasz zoladek,kolacji nie jadaj po 19ej a jak cie bardzo juz ssac bedzie to szklanka wody i jabluszko ...rower stacjonarny fajna sprawa lub skakanka ,powodzenia

Gość olgad
ale oczywiście musisz ćwiczyć bo raczej niechcesz mieć obwislej skóry

Gość xfactor
Mam nadz.ze juz zawsze bede sie tak odzywiac i nie bede miala efektu jojjo radykalnie zmieniam moje zycie niestety jestem typem ktory jak zauwazylam 2kg moze przybrac w kilka dni ale zrzucam znacznie dluzej wiec wynik jest prosty nie moge tak jak wiekszosc zjesc czasem pozniej albo skusic sie na jakies slodkosci nie moge bo widze co sie ze mna staalo!Nie obzeralam sie chipsami lodami tlustymi nrzeczami to bylo od czasu do czasu jakas kolacyjka pozniej jakas slodkosc i teraz mam!

Gość unbelievable
A może jak tak szybko tyjesz, to coś jest nie tak z hormonami. Może przejdź się do lekarza?

Gość karolina1989
Gość, który mówi, że nauczycielka siedzi tylko za biurkiem i sprawdza obecność jest największym idiotą jakiego znam. Proponuję, albo dokształcenie się bo jest mało inteligentny, albo wizytę u psychiatry wydaje mi się, że będzie konieczna.

Gość Buhahahahahha
A co te nieroby robia wiecej poza siedzeniem za biurkiem i sprawdzaniem obecnosci? No moze pyskowka z gimbusami.

Gość Buhahahahahha
"Proponuję, albo dokształcenie się bo jest mało inteligentny, albo wizytę u psychiatry wydaje mi się, że będzie konieczna." On ironizowal, ze dziewczyna ma ruszyc dupe a ty agresywnie dajesz jakies rozkazy. Taa... A co to sie wyklada, ze sie skladni zdania nie zna?

Gość Buhahahahahha
Ona siedzi albo stoi, pracujac intelektualnie, przydalaby sie silownia albo fitness.