Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dudududu

Ciąża a może jednak nie ?

Polecane posty

Gość Dudududu

Witam ! Jestem zagubiona, planujemy z moim mężczyzną dziecko. Kochaliśmy się w przed dzień Moich dni płodnych, bez zabezpieczenia oczywiście. Doszedł we mnie. To się stało calutkie 2 tyg. temu. Za tydzień powinnam dostać okresu. Już od 4 dni bolą mnie piersi niemiłosiernie, jajniki czasem na zmianę czasem obydwa, boli mnie brzuch na dole, nie raz taka kolka a nie raz tak jak podczas menstruacji. Więc aby upewnić się czy to ciąża czy po prostu napięcie przed miesiączkowe to zakupiłam test. Zrobiłam go i musiałam źle przeczytać (złe oświetlenie w ubikacji ) bo rano jak na niego spojrzałam była obok taka cieńsza bardzo jasno różowa kreseczka i pewnie też dla tego mogłam jej zauważyć w łazience. Pomyślałam w pierwszej chwili "Tak ! Udało się ! " Ale naszła mnie myśl że może ona wcale wieczorem się nie pojawiła tylko po kilku godzinach bo czasem tak jest, że nie powinno się wyniku czytać nie dłużej niż po 3-5 min bo wynik testu może się zmienić. Co myślicie ? Wiem że najlepiej jest iść do gina, ale chciałam zapytać o poradę na forum, i poczekać na okres zanim pójdę do ginekologa.

Gość KAFTANIK NIEBIESKI
masz jeszcze jeden test?

Gość Ja mysle z e
takich tematow jest codziennie kr^& miliony

Gość KAFTANIK NIEBIESKI
tak