Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cxcx

oberwało mi się... strzałą Amora

Polecane posty

Mój brat ma kumpla (bardzo dobrego), który mi sie spodobał (chociaż kojarzę go od x lat) i z opinii innych wiem też, że jest dobrym człowiekiem... Powiedzcie, czy wypada mi się koło niego zakręcić - wiadomo jak to jest... nie chcę, żeby ich przyjaźń na tym ucierpiała, jakby coś nie wyszło...

jesli masz odwage:) to jasne, kto nie ryzykuje nie zyskuje ;) nie to co ja heh ;D mądra po fakcie

mi tez:D w tym calym bagnie kafetele.. twoj nick blyszczy niebywałą mocą... mam dziwne przeczucie co do ciebie te pozytywne rzecz jasna

no właśnie... z ta odwagą może być krucho... bo on w dodatku mieszka niedaleko mnie... jego rodzice, siostra mnie kojarzą, czyli dodatkowy stres..

moj nick ? hmmm.. trochęmnie charaktryzuje... no fakt kafe to bagno.. ale wciąga.. nie wiem zupełnie dlaczego ..?! chciałabym miec swojego anioła stóża ;D

do autorki :D tez tak mam .. ja osobiscie pewnie wzdychałabym do tego goscia i nic poza tym.. trudno kobiecie się przełamac ;/ niestety

ach ci faceci... długo już tak do niego wzdychasz?

cuduŚka jakbyś chciala wymienic kilka zdan lub ewentualnie zwykle pogadac o otaczającym nas swiecie:D gg masz w stopce. :)

ja osobiscie uwazam sie za dziwna osobe.. jesli sie juz ktos przyczepi to nieodpowiedni ;/ a Ci co mi sie podobaja to sama nie wiem.. nie umiem sie jakos przełamac.. była taka sytacja .. podobał mi sie kolega kumpeli na maxaa.. .moze troche nieodpowiedni dla mnie, (złe srodowisko) i mowiłam sobie ,ze gdy bedzie dawał jakiekolwiek oznaki ,ze tez mu sie podobam to zagadam. i co ??? dawał, a ja jestem taka głupia , ze udawąłam ,ze mi nie zalezy , nie wiem dlaczego ? chyba mam cos nie tak w głowie.. hehe ;P ogolnie jestem bardzo uczuciowa i bardzo długooo wzdycham ;)

heh... już myślałam, żeby mojego brata w to zaangażować... ale kurczę boję się, że mnie wyśmieje... :(

on by dla mnie wiele zrobił, ale ma tez bardzo oryginalne poczucie humoru, które mnie wkurza czasami :)

Gość Polerujący granity Florian
ja tam bym spuscił wpierdol amorowi...niech na przyszłość uważa gdzie strzela :classic_cool:

dołączasz się i też ryzykujesz? razem raźniej :)

hmm.. intrygujące.. bo chciałam kogos na studniowke zaprosic..własnie jego.. ale mam starchaa ;/ ;D