Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkaprosiopomoc

Przykre rozstępy

Polecane posty

Witam, rozpaczliwie szukam pomocy na temat ukrywania białych rozstepow ;[ zaczely pojawiac sie u mnie juz jakis czas temu ....nigdy nie widzialam rozowych, zauwazalam od razu białe (perłowe czyli blizny). Sa one bardzo widoczne i nie pozwalaja mi normalnie funkcjonowac. To jakis koszmar ! probowalam wszystkiego, specjalne diety, cwiczenia, masaze, drogie kremy a one wciaz sie pojawiaja - w nietypowych miescach, pod kolanami, na łydkach, na zewnetrznej stronie ud !!!!! Mam wrazenie ze to jakas choroba skory ! doslownie lecą jak oczka w rajstopach, najgorsze skupisko jest pod kolanami obu nog :( nie moge ubrac juz nawet rybaczkow latem nie mowiac o krotkich spodenkach a jestem dosc szczupła! - Co robic? POMOCY!!!! Jestem zrozpaczona jak to ukryc? probowalam roznych podkladow i rajstopow w sprayu i nic ;( wciaz je widac.... JESLI WIECIE CZY SA JAKIES PODKLADY TUSZUJACE ROZSTEPY ALBO JAKIES KOREKTORY TO BLAGAM POMOZCIE MI :[ DZIEKUJE Z GORY

KOBIETY POMOZCIE;[

Gość cisowianka0303030
tez to mam ale przez przytycie.. kupilam sobie balsam palmers i dermaloller do masaży, ale zabrakło regularnosci i dupa.. nie ma rady na białe chyba zadnych sposobów prócz laser

mam to samo po ciazy, tylko ze moje sa czerwone, bordowe,kurcze ja bym siemniej przejmowala bialymi bo sie mniej rzucaja w oczy a te moje, brzuch, biodra,na posladku mam, i pod kolanami, pogodzialam sie z tym juz, tobie tez polecam, nic z tym nie zrobisz. TAKA MAMY CHOOJOWA SKÓRE;/

Gość cisowianka0303030
czerwone beda zaraz białe. czerwone mozesz wyleczyc białe nie

laser tez cudów nie czyni,na chlopski rozum- skóra sie rozeszła, copomoze- NIC.

ja mam czerwone i bordowe wrecz, jestem 5 miesecy po porodzie, nie bledną nic:( dlaczego???

Gość lopae
po prostu sypiesz sie, jak choinka na Trzech Króli :D🖐️

Gość cisowianka0303030
moze to potrzeba czasu ja dlugo mialam czerwone, ale wtedy nie wiedzialam co to jest i teraz mam biale blizny :o

Gość remember basalt
zioła szwedzkie, nacieraj się nimi idź do derma, jak ci leca jak oczka w rajstopach to omze rzeczywiscie cos sie dzieje nie tak

Gość camerun
dopuść do siebie myśl, że stajesz się powoli pasztetem :)🖐️

I z czego tu sie nabijac?? to powazna sprawa kazda kobieta chce być atrakcyjna jak nie masz rozstepów nie wiesz jak to jest czuc się tą gorszą

W świecie gdzie ciagle wynajduja nowoczesne sprzęty, przeprowadzaja badania i eksperymenty powinnu w koncu znaleźć specyfik na rozstępy!! najlepiej w formie kremu lub tabletek wtedy zycie kazdej kobiety byloby piękne prawda??

Gość kudłata Adela
jeszcze na cellulit

Gość jalapenioss
sluchaj mam 20 lat, waze 50 kg, mam 177 i rozstepy mam wszedzie..na pupie, na lydkach,pod kolanami, na nogach udach wewnatrz,zewnatrz..probowalam fraxela wydałam 2 tysiace i nic...mezoroller tez nie pomogl..wkoncu olałam.

Gość camerun
no i jak tam pasztety :D

Gość Van Zann
i tak jesteście tyjącymi, tłustymi i śmierdzącymi od potu lochami z rozstępami, zwisającymi zwałami słoniny i cellulitem. wam już NIC nie pomoże :classic_cool:🖐️

Gość Ola

Robiłam endermologię na twarz aby ja odmłodzić. Zabieg  jest robiony podciśnieniowo i bardzo dobre dał mi efekty odmłodzenia i ujędrnienia skóry. Mogę polecić bo bardzo dobrze się sprawdził i jestem zadowlona z efektów. Ja robiłam w klinice Galena w Bielsko Białej